Η Samsung θέλει να βάλει διαφημίσεις στο smartphone σας

Techblog.gr

Η Xiaomi πριν λίγο καιρό είχε κακοχαρακτηριστεί για την επιθετική τακτική που ακολουθούσε με τις διαφημίσεις οι οποίες εμφανίζονταν σε οποιοδήποτε σημείο του smartphone. Σύμφωνα με ένα trademark που εντοπίστηκε στο European Union Intellectual Property Office (EUIPO) στις 1 Οκτωβρίου, η Samsung ενδέχεται να ακολουθήσει την ίδια

τακτική.

Το trademark που βρέθηκε ονομάζεται “Samsung Mobile Ads”, ίσως εφαρμοστεί στα smartphone και tablet και αναμένεται να φέρει διαφημιστικές υπηρεσίες. Με απλά λόγια η Samsung φαίνεται πως θα τοποθετήσει διαφημίσεις τόσο στα smartphone όσο και τα tablet δεν γνωρίζουμε όμως με ποιον τρόπο θα εμφανίζονται τα διαφημιστικά μηνύματα και σε πιο ακριβώς σημείο.

Η τακτική αυτή δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Νοτιοκορεάτικο κολοσσό αφού και παλαιότερα έφερε διαφημίσεις στις Smart TV, ωστόσο αυτές μπορούν να απενεργοποιηθούν από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης με λίγο ψάξιμο.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το γεγονός ότι κατατέθηκε ένα τέτοιο trademark δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα εφαρμοστεί και στα smartphone ή tablet. Ποια είναι η γνώμη σας; Θα μπορούσατε να ζήσετε με την καθημερινή εμφάνιση των διαφημίσεων στο κινητό σας; Πείτε μας στα σχόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα