Η νέα υπήρεσία Disney+ διαθέσιμη στην Αμερική τον Νοέμβριο με μηνιαία συνδρομή 6,99 δολάρια

Techblog.gr

Η νέα streaming υπηρεσία της Disney θα θα έχει όλη την ταινιοθήκη της εταιρείας. Όπως φάνηκε από την παρουσίαση της εταιρείας, τα σχέδια της Disney, είναι να κατακτήσει και το internet. Τι σημαίνει αυτό; Για αρχή, η εταιρεία θα προσφέρει

ένα οικονομικό συνδρομητικό πακέτο, με την αγορά του οποίου, θα μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει τόσο το πρόγραμμα του Disney+, όσο και τις υπηρεσίες που προσφέρει το ESPN και το Hulu.

Από τα πρώτα θέματα που κάλυψε η παρουσίαση της Disney+, ήταν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί ο θεατής να παρακολουθήσει τις ταινίες και τις σειρές που επιθυμεί. Όταν κάποιος χρήστης, ολοκληρώσει την εγγραφή του, θα μπορεί αμέσως να κατεβάσει όσο υλικό θέλει από την πλατφόρμα και να το παρακολουθήσει offline. Η συγκεκριμένη λειτουργία, υπάρχει και στο Netflix τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν είναι διαθέσιμη για όλο το φάσμα των υπηρεσιών. Η υπηρεσία Disney+ εκτός των άλλων θα υποστηρίζει 4K και HDR video.

Η ποικιλία που θα έχει το Disney+, μάλλον έχει σκοπό να μην μπορεί κανείς να σταματήσει να παρακολουθεί τις αγαπημένες του ταινίες. Όπως έγινε γνωστό, εκτός από την ταινιοθήκη της εταιρείας που αναφέραμε πιο πάνω, στην πλατφόρμα θα έρθει φρέσκο και πρωτότυπο υλικό που αποτελεί μέρος των πιο δημοφιλών franchise της εταιρείας.

Τι θα δούμε

Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας, η Captain Marvel, θα είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας, αποκλειστικά στο Disney+, ενώ λίγο αργότερα θα έρθει και το Frozen 2. Όλες οι ταινίες “Cars” θα είναι Online για τους μικρούς μας φίλους. Ο Jeff Goldblum θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής “The World According to Jeff Goldblum”, την παραγωγή της οποίας θα κάνει το National Geographic. Πέραν αυτής της εκπομπής, το National Geographic θα παρουσιάσει και μία ακόμη, που ακούει στο όνομα “Magic of the Animal Kingdom”.

Φυσικά δεν θα μπορούσε από όλο αυτό να λείπει η Marvel. Θα δούμε ένα spinoff με τις περιπέτειες των Falcon – Winter Soldier. Όπως ανακοίνωσε ο Kevin Feige, θα υπάρξουν mini-series για τους “Scarlet Witch – Vision”, “Loki”, ενώ θα δημιουργηθούν animated series για διάφορους χαρακτήρες του MCU, όπου σε αυτές θα δανείζουν τις φωνές τους, οι ηθοποιοί των ταινιών. Για παράδειγμα, θα υπάρξει μια σειρά, που πρωταγωνίστρια της θα είναι η Peggy Carter, στην οποία θα δούμε τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν η Peggy είχε πάρει το φίλτρο του Captain America.

Από την πλευρά της Lucasfilm, ανακοινώθηκε κι επίσημα το νέο show “The Mandalorian”, ενώ η Kathleen Kennedy, επιβεβαίωσε το prequel του Rogue One, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Diego Luna και φυσικά την νέα season του “The Clone Wars”.

Και οι 30 season της αγαπημένης σειράς “The Simpsons”, θα είναι διαθέσιμη στο Disney+. Η σειρά μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε στο Hulu. Με την Disney πλέον να κατέχει, το μεγαλύτερο μερίδιο του Hulu, η σειρά θα παίζεται στο Disney+ κι όπως ανακοινώθηκε, το συμβόλαιο με τους δημιουργούς ανανεώθηκε, οπότε θα έρθουν και όλες οι νέες περιπέτειες τους στην νέα υπηρεσία.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Disney+, ανακοίνωσε πως η εταιρεία δουλεύει σε νέες live-action σειρές και ταινίες, οι οποίες θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας Disney+, μία εκ των οποίων είναι η “Lady and The Tramp.”

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου στην Αμερική, με μηνιαία συνδρομή στα 6,99 δολάρια και την ετήσια μόλις στα 69,99. Στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο χρόνο, θα κυκλοφορήσει σταδιακά, τα επόμενα δύο χρόνια. Μέχρι τότε υπομονή..

Keywords
Τυχαία Θέματα