iPhone 5S και 5C, Τι πωλήσεις αναμένονται;

Οι οικονομικοί αναλυτές λατρεύουν τους αριθμούς, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Οι αριθμοί σε αυτό το άρθρο έχουν να κάνουν με το iPhone, τόσο με τις προηγούμενες εκδόσεις του, αλλά και τις πιο πρόσφατες, δηλαδή το iPhone 5C και 5S, τα οποία για πρώτη φορά στην εμπορική ιστορία της Apple ξεκινούν ταυτόχρονα την πορεία τους στην αγορά.

Το iPhone 3GS

είχε πουλήσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο συσκευές την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, ενώ το iPhone 4 είχε φτάσει τις 1.7 εκατομμύρια πωλήσεις. Το iPhone 4S τα είχε πάει ακόμα καλύτερα, σημειώνοντας 4 εκατομμύρια πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και το iPhone 5 είχε πουλήσει περισσότερες από 5 εκατομμύρια συσκευές. Μην αρχίσετε, τώρα να συνδέετε τον αριθμό δίπλα στη λέξη iPhone με τις πωλήσεις, αγαπητοί αριθμολάγνοι!

Παραμένει το ερώτημα: τι θα γίνει τώρα που η Apple έχει δύο μοντέλα στην αγορά; Αναλυτές εκτιμούν ότι θα δούμε 5 με 6 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο και για τα δύο μοντέλα. Υπάρχουν και πιο αισιόδοξες προβλέψεις που κάνουν λόγο για 4.5 εκατομμύρια πωλήσεις για το 5C και 3.2 εκατομμύρια 5S, φθάνοντας στο σύνολο τις 7.7 εκ. συσκευές.

Για κάντε και εσείς τις προβλέψεις σας. Ποιο από τα δύο μοντέλα πιστεύετε ότι θα πουλήσει περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα