Καθυστερεί η αναβάθμιση σε Android Oreo για αρκετά Samsung Galaxy smartphone

13:55 4/7/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Το μεγαλύτερο θέμα στο Android είναι το fragmentation που καθυστερεί τις αναβαθμίσεις, με συμβατές συσκευές να μην έχουν αναβαθμιστεί ακόμα σε Android 8.0 Oreo, όπως τα Galaxy της σειράς J του 2017 που αναμένεται να αναβαθμιστούν το Σεπτέμβρη.

Στην επίσημη σελίδα της Samsung στην Τουρκία, είχε αναφερθεί πως

τα συγκεκριμένα Galaxy J, τα οποία έχουν την ονομασία PRO σε άλλες αγορές, θα αναβαθμιστούν στα μέσα Ιουλίου, κάτι το οποίο δεν έγινε μιας και θα καθυστερήσει η αναβάθμισή τους σε Android 8.0 Oreo για άλλους δύο μήνες.

Η ιστοσελίδα Güncelmiyiz είναι αυτή που έχει οριστεί από τη Samsung για να διαθέτει τις ενημερώσεις για τους χρήστες των smartphone της στην Τουρκία, με τη σειρά των Galaxy J (2017) να αναφέρεται πως βρίσκεται σε περίοδο δοκιμών για την αναβάθμισή τους που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Σεπτεμβρίου, την ώρα που η σειρά Galaxy A (2017) να είναι και αυτή σε περίοδο δοκιμών για την αναβάθμιση που θα γίνει στις 10 Αυγούστου.

Μένει να δούμε το αν θα τηρηθεί το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε ακόμα περισσότεροι χρήστες να λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση, με το πρόβλημα σχετικά με αυτό το θέμα να είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό, ειδικά αν συγκρίνουμε την τακτική της Apple με τις αναβαθμίσεις στις iOS συσκευές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα