Νέο My COSMOTE App: Τώρα μπορείς να ελέγχεις το WiFi router μέσα από το app

Techblog.gr

Το νέο My COSMOTE App φέρνει κάτι πολύ ενδιαφέρον για όλους εμάς τους gadgetάκηδες. Τώρα μπορούμε να διαχεριζόμαστε το WiFi router του σπιτιού ή του γραφείου μας απευθείας μέσα από το κινητό όπου και αν βρισκόμαστε. Μπορούμε να ενεργοποιούμε και να απενεργοποιούμε το WiFi router,

να αλλάζουμε τον κωδικό, όνομα αλλά και το κανάλι μετάδοσης. Πλάκα έχει!

Επίσης μέσα από το ανανεωμένο My COSMOTE App, οι συνδρομητές μπορούν να ελέγχουν το υπόλοιπο των συνδέσεών τους, να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά, να αγοράζουν πακέτα ΜΒ, ομιλίας και SMS, να αλλάζουν πρόγραμμα, να ενεργοποιούν υπηρεσίες και να πληρώνουν λογαριασμούς, για όλα τα σταθερά & κινητά1 της οικογένειας.

Μέσα από το My COSMOTE App, οι συνδρομητές μπορούν να αποκτούν απευθείας κωδικό COSMOTE DEALS FOR YOU για να επωφελούνται των διαθέσιμων προσφορών μαζί με την οικογένεια τους, αλλά και να επικοινωνούν όποια στιγμή θέλουν με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω chat ή να ενημερώνονται για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αντιμετωπίζουν με το σταθερό τους ή με το internet.

Κατεβάζοντας δωρεάν το My COSMOTE App στο κινητό ή το tablet τους (iOS και Android), οι χρήστες παίρνουν δώρο 1GB και έχουν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφαρμογής, χωρίς κωδικούς, καθώς λειτουργεί με αυτόματη αναγνώριση της κάρτας SIM.

Τις προάλες την έλεγα σε COSMOTE WHAT’S UP και Vodafone CU για τις εκνευριστικές τηλεοπτικές διαφημίσεις, όμως και τα καλά να λέγονται και αυτό το εξτραδάκι στο app της COSMOTE είναι πραγματικά ενδιαφέρον και χρήσιμο. Δείτε πως φαίνεται στο app μου.

Καμαρώνω για την 100άρα VDSL γιαυτό ανέβασα το screenshot!

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα