Νέο event στις 30 Σεπτεμβρίου από τη Google, ήρθε η ώρα του Pixel 5

Μπορεί η Google φέτος να καθυστέρησε την κυκλοφορία του οικονομικού της μοντέλου Pixel 4a, όμως η εταιρεία θα παραμείνει πιστή στο ραντεβού της, όπως φαίνεται, με την ανακοίνωση και την κυκλοφορία του επόμενου Pixel flagship της, ή τουλάχιστον του καλύτερου μοντέλου που θα παρουσιάσει για φέτος.

Συγκεκριμένα, η Google επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ένα

νέο ψηφιακό event στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου εκεί θα παρουσιάσει τα νεότερα προϊόντα της. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει μία νέα συσκευή Chromecast, μαζί με ένα νέο Smart Speaker. Αυτό που περιμένουμε όμως όλοι να δούμε είναι η νέα γενιά συσκευών Pixel, με το Pixel 5 να κάνει την εμφάνιση του.

Οι μέχρι τώρα διαρροές κάνουν λόγο για οθόνη 5,8 ιντσών, οπή για τη selfie κάμερα και τον επεξεργαστή Snapdragon 765G, μαζί με μπαταρία 4.000mAh. Το Pixel 5 θα είναι η πρώτη συσκευή Pixel με τριπλό σύστημα κάμερας, καθώς θα έχουμε την προσθήκη ενός ultra-wide αισθητήρα. Μαζί αναμένουμε και το Pixel 4a 5G, το οποίο θα είναι η οικονομική πρόταση της εταιρείας στα νέα δίκτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα