Πως να ενεργοποιήσεις το 5G στο smartphone σου [Βήμα-βήμα]

Στο δίκτυο COSMOTE 5G έχουν πρόσβαση όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτουν 5G συσκευή, πιστοποιημένη στο δίκτυο COSMOTE, και να βρίσκονται σε περιοχή με κάλυψη δικτύου COSMOTE 5G. Όλες οι SIM που είναι συμβατές με το δίκτυο 4G είναι συμβατές

και με το 5G δίκτυο.

Ακολουθεί η λίστα με τις πιστοποιημένες από την COSMOTE συσκευές 5G.

COSMOTE 5G smartphonesiPhone 12 miniiPhone 12iPhone 12 ProiPhone 12 Pro MaxSamsung Galaxy S20 UltraXiaomi Mi 10T ProXiaomi Mi 10TXiaomi Mi 10T LiteXiaomi Mi 10 ProXiaomi Mi 10Samsung 5G smartphones

Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας -> Λειτουργία δικτύου -> Επιλέγουμε “5G/4G/3G/2G (αυτόματη σύνδεση)

Xiaomi -> Μενού ρυθμίσεων -> SIM card & mobile networks -> Preferred Network Type -> Επιλέγουμε Prefer 5G

iPhone 12 5G smartphones

iPhone -> Μενού των ρυθμίσεων -> Mobile Data -> Mobile Data Options -> Voice & Data -> Επιλέγουμε 5G

Μπορώ να απενεργοποιήσω το 5G;

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς συμβατή συσκευή και δεν θέλεις να έχεις πρόσβαση στο 5G, έχεις την δυνατότητα να απενεργοποιήσεις την πρόσβαση 5G μέσα από το μενού της συσκευής σου (Ρυθμίσεις Δικτύου). Ανά πάσα στιγμή να στείλεις δωρεάν SMS με λεκτικό 5G END στο 1333.

Πόλεις στην Ελλάδα με COSMOTE 5G;

Οι πρώτες πόλεις με COSMOTE 5G είναι οι Αθήνα, Θεσσαλονίκη Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Καβάλα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Δράμα, Γιαννιτσά, Νάουσα, Ξάνθη, Σέρρες, Ηγουμενίτσα αλλά και το νησί της Μυτιλήνης.

Δίκτυο COSMOTE 5G

Πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 5G έχουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κι ανεξαρτήτως προγράμματος (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή). Μόνη προϋπόθεση είναι να διαθέτουν 5G smartphone που έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο COSMOTE.

Τεχνολογία 5G

Η τεχνολογία 5G δεν αποτελεί απλά την επόμενη γενιά ασύρματης επικοινωνίας, αλλά εγκαινιάζει μια εποχή υψηλών ταχυτήτων και απεριόριστων δυνατοτήτων. Πρόκειται για μία από τις ταχύτερες και πιο αξιόπιστες τεχνολογίες έως σήμερα και μελλοντικά θα αλλάξει θεαματικά τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε, αφού σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τις καθημερινά αυξανόμενες τεχνολογικά απαιτήσεις, με χαρακτηριστικά που καμία άλλη τεχνολογία δεν είχε έως σήμερα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πως να ενεργοποιήσεις το 5G στο smartphone σου [Βήμα-βήμα] - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα