Τζαμάκια προστασίας PanzerGlass: Unboxing και hands-on από το Techblog

Techblog.gr

TechblogTV με ένα ιδιαίτερο unboxing και hands-on. Αυτή τη φορά δεν δοκιμάζουμε κάποια συσκευή τεχνολογίας αλλά τα τζαμάκια της PanzerGlass που έρχονται να προστατεύσουν τα αγαπημένα μας smartphones αλλά και smartwatches και tablets.

Η PanzerGlass είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στην Δανία

το 2013 και εξειδικεύεται στην κατασκευή αντιχαρακτικών γυαλιών αντοχής χρησιμοποιώντας κορυφαία υλικά κατασκευής. Σήμερα έχει παρουσία σε 44 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και διατηρεί το δικό της εργοστάσιο κατασκευής στην Κίνα. Τα τζαμάκια της PanzerGlass μπορείτε να τα βρείτε διαθέσιμα στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών της χώρας μας.

Βασικά χαρακτηριστικάΤο πάχος του τζαμιού είναι 0.4 χιλιοστάΕύκολη τοποθέτηση και επανατοποθέτηση: Το PanzerGlass επανατοποθετείται επιτρέποντας στο χρήστη να το αφαιρεί για να καθαρίζει την οθόνη και να το επανατοποθετεί.Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε κραδασμούς και γρατζουνιές και κυρίως σε κρούσειςΑπόλυτη διαύγεια δείχνει πάντα καινούργιοOleophobic coating (antibacterial + anti-fingerprint)100% λειτουργικότητα αφήςΕπίπεδο τζάμιΈχει απόλυτη αίσθηση και αφή

Σχετικά με την PanzerGlass
Η PanzerGlass αντιπροσωπεύει την πιο προηγμένη προστασία και φινίρισμα στην προστασία των οθονών των κινητών τηλεφώνων που διατίθενται στην αγορά. Χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας πρώτη ύλη (γυαλί) σιλικόνη και κόλλα και με ειδικές τεχνικές σκλήρυνσης εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή προστασία της οθόνης. Αυτό το γυαλί έχει υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης και κάμψης για να ταιριάζει με τις καμπύλες των συσκευών και βελτιστοποιεί την προστασία από τις κρούσεις γύρω από τις πιο ευάλωτες γωνίες και άκρες. Το γυαλί διαθέτει τεχνολογία Dot-Technology που εξασφαλίζει τέλεια επαφή οπουδήποτε στην οθόνη (bubble free), σε συνδυασμό με την ισχυρή κόλλα τοποθετημένη κατά μήκος των άκρων.

Για την μέτρηση της δύναμης ενός γυαλιού συχνά αναφέρονται στην κλίμακα σκληρότητας μολυβιού που κυμαίνεται από 9Β έως 9Η. Δεδομένου ότι αυτό είναι παραπλανητικό, χρησιμοποιούμε πιο ακριβή κλίμακα. Η σκληρότητα του μολυβιού μετρά τη δυνατότητα να ξύσει την επιφάνεια του προστατευτικού, όταν ένα προϊόν φτάσει στο 9H. Έτσι, ακόμα και αν αυξήσετε τη δύναμη, η κλίμακα δεν θα επηρεαστεί, αφού έχετε ήδη φτάσει στη μέγιστη τιμή της κλίμακας. Επομένως, τα περισσότερα προϊόντα από γυαλί είναι 9Η, αλλά η ταινία ΡΕΤ βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο της κλίμακας.

Μια καλύτερη κλίμακα είναι η Mohs, αυτή η κλίμακα περιγράφει τη σκληρότητα του υλικού, η κλίμακα εκτείνεται από 1 έως 10, όπου η αναφορά του 10 είναι Diamond και 1 είναι Talcum. Αλλά το Diamond δεν είναι μόνο 10 φορές ισχυρότερο από το Talcum είναι στην πραγματικότητα 1600 φορές ισχυρότερο, οπότε η κλίμακα βασίζεται σε κατηγορίες και είναι πολύ εκθετική. Σε αυτή την κλίμακα, ένα φιλμ φτάνει μόνο στο 1.0 αφού είναι πολύ εύθραυστο, ένα κανονικό γυαλί στην αγορά φτάνει στο 5,0, ένα κανονικό PanzerGlass φτάνει το 6,5 και το γυαλί Super+ είναι 7,0 και 20% ισχυρότερο από το κανονικό PanzerGlass.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα