Έρχεται συντομότερα ο Χαβίτο...

Δεν θα έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια του Φρανσίσκο Χαβίτο στην Ισπανία και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αφού σύμφωνα με ισπανικό ΜΜΕ ο 27χρονος άσος δεν πρόκειται να αγωνιστεί με τα χρώματα του συλλόγου της Γαλικίας.
Το περίμενε πως και πως αλλά τελικά δεν έκανε το όνειρο του πραγματικότητα ο Χαβίτο, αφού όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και μελλοντικός του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί στην Primera Division
με την φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Όπως αναφέρει η ισπανική «Μarca», ο 27χρονος δεξιός μέσος δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού η υπόθεση του δεν έχει ξεκαθαρίσει και πλέον μένουν μόλις 7 αγωνιστικές για το τέλος της Primera.
Μάλιστα, οι Ισπανοί φαίνονται διατεθειμένοι να ζητήσουν τα χρήματα τους πίσω από τον Άρη για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη που έμεινε στην... εξέδρα όλο αυτό τον καιρό.

Οι παραπάνω εξελίξεις πάντως, αναμένεται να συμβάλλουν στην γρηγορότερη μετακίνηση του Χαβίτο στον Ολυμπιακό, ώστε να ενσωματωθεί στους Πειραιώτες, ξεκινώντας προπονήσεις και να προσαρμοστεί στην μελλοντική του ομάδα.

«Ο Χαβίτο έχει ήδη απουσιάσει από 10 αναμετρήσεις, ενώ δεν προβλέπεται να αγωνισθεί ούτε στα επερχόμενα παιχνίδια της Ντεπορτίβο κόντρα στη Ράσινγκ Σανταντέρ και την Χέρκουλες.
Αυτό συμβαίνει γιατί το CAS δεν προβλέπεται να ανακοινώσει την απόφασή του σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομαδών.
Επομένως, αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη το επόμενο δεκαπενθήμερο, τότε ο 27χρονος εξτρέμ θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα και θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού», αναφέρει η «Μarca» σχετικά...
Keywords
Τυχαία Θέματα