Μαχλάς σε παίκτες: «Αλλάζει χέρια η ομάδα»

20:22 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η πλήρης επιβεβαίωση του μεσημεριανού ρεπορτάζ του gazzetta.gr για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον ΟΦΗ ήρθε μέσω της ομιλίας του Μαχλά στους παίκτες.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο της ομάδας και πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους ποδοσφαιριστές επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα ανέφερε στο ρεπορτάζ του το gazzetta.gr
το μεσημέρι της Τρίτης.Μπαίνοντας στα αποδυτήρια του ΒΑΚ, ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στους ποδοσφαιριστές ενημερώνοντας τους πλήρως για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ αλλά και την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος που έπεται εντός των επόμενων ημερών.«Ήρθα εδώ για να σας ενημερώσω τι θα γίνει με την ομάδα αλλά και επειδή σας είχα την προηγούμενη Πέμπτη ότι μέχρι την Τρίτη θα παίρνατε τα χρήματα που σας οφείλονται. Για να μην νομίζετε ότι σας λέω ψέματα, σας ενημερώνω σήμερα ότι το θέμα θα έχει διευθετηθεί μέχρι την Παρασκευή» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του ΟΦΗ απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.«Η ομάδα θα αλλάξει χέρια και θα έρθει νέος ιδιοκτήτης. Όλα θα είναι καλύτερα από εδώ και στο εξής και θέλω από εσάς να έχετε το μυαλό σας μόνο μέσα στο γήπεδο και στο πως θα οδηγηθεί ο ΟΦΗ ξανά στην Σούπερ Λιγκ» συνέχισε ο Νίκος Μαχλάς αποκαλύπτοντας και τις εξελίξεις που έπονται εντός της εβδομάδας.Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ρώτησαν το Νίκο Μαχλά αν εκείνος θα παραμείνει στην ομάδα μιας και με εκείνον πρόεδρο αλλά και υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος ήρθαν αρκετοί ποδοσφαιριστές τόσο το 2010 όσο και το 2009.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ επιβεβαίωσε πλήρως το μεσημεριανό ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα απαντώντας τους ότι «Δεν αλλάζει τίποτα στις σχέσεις μας και στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Προχωράμε μαζί».
Keywords
Τυχαία Θέματα