Στη FIFA για Γκάνσο

Ο πρόεδρος της Σάντος Λουίς Αλβάρο Ριμπέιρο κάλεσε την Ίντερ και τη Μίλαν να σταματήσουν τις επαφές με τον Γκάνσο, καθώς ο παίκτης δεν πωλείται, και γνωστοποίησε ότι η βραζιλιάνικη ομάδα έχει ενημερώσει τη FIFA.Οι δύο ομάδες του Μιλάνο έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Βραζιλιάνο μέσο Πάουλο Ενρίκε ή κατά κόσμο... Γκάνσο και μάλιστα οι ροσονέρι είχαν επαφές τις προηγούμενες ημέρες με τον μάνατζερ του 21χρονο άσου, ο οποίος επιθυμεί να μετακομίσει στην Ιταλία το καλοκαίρι.
Η Σάντος στην οποία ανήκει ο παίκτης και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 δεν επιθυμεί την πώλησή του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας για την επιθυμία του.

Οι οπαδοί της ομάδας μάλιστα έχουν αντιδράσει, τον χαρακτηρίζουν «προδότη» και μισθοφόρο» και το κλίμα δεν είναι πλέον το κατάλληλο για τον ίδιο. Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Λουίζ Αλβάρο Ριμπέιρο, κάλεσε τις δύο ιταλικές ομάδες να σταματήσουν τις επαφές με τον ίδιο, τονίζοντας ότι έχει ήδη ενημερώσει τη FIFA για τις πρακτικές με τις οποίες προσπαθούν να αποκτήσουν τον παίκτη.

«Δεν έχουμε δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση από το εξωτερικό. Έχουμε ενημερώσει τόσο τη Μίλαν όσο και την Ίντερ να σταματήσουν τις επαφές με τον παίκτη, καθώς αυτό που κάνουν είναι παράνομο. Τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ανήκουν στη Σάντος και έχουμε ήδη ενημερώσει τη FIFA, την Ομοσπονδία και τη Λίγκα», ήταν οι δηλώσεις του παράγοντα των «Πέισε».Η ρήτρα του συμβολαίου του Γκάνσο για μετεγγραφή σε ευρωπαϊκή ομάδα αγγίζει τα 32 εκατ. ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα