Συγκλονίζει ο Σούγκαρ Ρέι

Ο πρώην επαγγελματίας πυγμάχος, Σούγκαρ Ρέι, θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του στην οποία θα προχωρήσει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, όπως το ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά και για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Μια αυτοβιογραφία – βόμβα πρόκειται να βγει στην κυκλοφορία μέσα στους επόμενους μήνες. Ο πρώην επαγγελματίας πυγμάχος, Σούγκαρ Ρέι Λέοναρντ πρόκειται να προβεί σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του μέσω του βιβλίου του.
Συγκεκριμένα αποκαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από προπονητή και μάλιστα
δυο φορές.
Η πρώτη ήταν σε ηλικία 15 ετών σε τουρνουά στη Νέα Υόρκη και η δεύτερη λίγο πριν τους ολυμπιακούς αγώνες του 1976.
«Πριν καλά-καλά το καταλάβω, μου είχε κατεβάσει το φερμουάρ και μου είχε βάλει μέσα το χέρι του, και μετά το στόμα του, σε ένα σημείο που με στοίχειωσε για την υπόλοιπη ζωή μου. Δεν φώναξα. Δεν τον κοίταξα. Απλώς άνοιξα την πόρτα και έφυγα τρέχοντας. Κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να το ξεπεράσω μέχρι να αποκαλύψω την αλήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο μπορεί να με πλήξει», αναφέρει ο θρύλος της πυγμαχίας.
Το βιβλίο αυτό πρόκειται να προκαλέσει σάλο, καθώς θα γίνεται ακόμη αναφορά σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά και στα παιδικά χρόνια του πυγμάχου και στα έντονα φαινόμενα οικογενειακής βίας και αλκοολισμού από άτομα του περιβάλλοντος του.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα