Τίτλοι τέλους…

Με μοναδική εκκρεμότητα τις ομάδες που θα συμμετάσχουν μαζί με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, πέφτει η αυλαία της Super League. Σε Βόλο και Ξάνθη στρέφεται το βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ στο Φάληρο ο Ολυμπιακός θα
κάνει τη φιέστα του απέναντι στη Λάρισα.ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Αν το κριτήριο είναι το προ δεκαπενθημέρου παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τότε ουδείς στην ΑΕΚ στεναχωριέται από το γεγονός ότι στο ΟΑΚΑ δεν θα έχει κόσμο. Βέβαια, αυτή τη φορά δεν θα έχει συλλαλητήριο, λογικά δεν θα έχει ΤΑΞΙ, οπότε τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ήρεμα. Η Ένωση θέλει τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, αφού επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι ο τελικός του κυπέλλου, αλλά και βαθμολογικούς, ενόψει πλέι οφ. Ο Ηρακλής είναι εντελώς αδιάφορος τόσο βαθμολογικά όσο και από άποψη κινήτρου.

STATUS: Καλύτερα οι δυο μας! 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:00 (NS6)
ΜΕΡΟΣ: ΟΑΚΑ
GROUP: Αργεντίνικος… Καφές!

Η συγκεκριμένη ποικιλία καφέ δεν είναι γνωστή ευρέως, αλλά είναι στον Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι, που κέρδισαν στον πρώτο γύρο με 2-0, πρέπει να περιορίσουν τον Παντελή Καφέ και ό,τι θυμίζει Αργεντινή από την ΑΕΚ προκειμένου να μην ηττηθούν στο ΟΑΚΑ και να αλλάξουν την κάκιστη παράδοση που έχουν απέναντι στην Ένωση στην Αθήνα. Ο Έλληνας μέσος ήταν ο σκόρερ στο ματς της περασμένης σεζόν, ενώ οι προηγούμενες νίκες της ΑΕΚ επί του Ηρακλή είχαν σκόρερ τον Ίσμαελ Μπλάνκο και τον Νάτσο Σκόκο. Κι επειδή αναφέραμε την παράδοση, οι κυανόλευκοι έχουν κερδίσει τρεις φορές την ΑΕΚ στην Αθήνα, έχουν αποσπάσει τέσσερις ισοπαλίες κι έχουν ηττηθεί 48 φορές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Μήτσιος, Κώτσιρος, Γρεβένης.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Οι Γεωργέας, Καράμπελας, Λυμπερόπουλος και Μανωλάς είναι τιμωρημένοι, ενώ τραυματίες είναι ο Ντιόπ, ο Δέλλας και ο Ματέος. Χωρίς τους τιμωρημένους Κυριαζή, Λίμα, Μαχόπ, Ντάνι θα παίξει ο Ηρακλής και τους τραυματίες Γιάκομπ, Ζέρκα, Επαλέ, Κατσαμπή και Ελευθερόπουλο.

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ
Οι περικοπές δρομολογίων στον ΟΣΕ δεν είναι κάτι που προβληματίζει τον Άρη στην παρούσα φάση. Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι η έξοδος στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ περνάει από την ακριτική πόλη και θέλουν μόνο νίκη στην Ξάνθη, ώστε να ελπίζουν στην κατάληψη της πέμπτης θέσης, αν την ίδια ώρα δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και όποτε βρέθηκαν σε παρόμοια θέση τα προηγούμενα χρόνια στην τελευταία αγωνιστική, δεν πιέστηκαν και πολύ για να κάνουν ζημιά στον αντίπαλό τους.

STATUS: Ελλάς-Ευρώπη-Ξάνθη!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:  Κυριακή, 19:00 (ΕΤ3)
ΜΕΡΟΣ: Πηγάδια
GROUP: Για δες καιρό που διάλεξε…

… ο Κόκε να την κάνει! Και δεν το λέμε γιατί στην Ξάνθη λειτουργεί καζίνο, όπως μπορεί κάποιος κακεντρεχής να σκεφτεί. Το αναφέρουμε γιατί ο Ισπανός επιθετικός ήταν από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες του Άρη το τελευταίο διάστημα κι από τότε που ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων είχε δύο γκολ, μία ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι. Σπουδαία συνεισφορά, ειδικά αν αναλογισ
Keywords
Τυχαία Θέματα