Grant Thornton: Ομαδική προσπάθεια για στήριξη φιλανθρωπικών οργανισμών

10:53 31/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πηγή άρθρου: Grant Thornton: Ομαδική προσπάθεια για στήριξη φιλανθρωπικών οργανισμών από το onlycy.com.

Τους μήνες Δεκέμβρη-Γενάρη και με αφορμή το νέοχρόνο, οι άνθρωποι της Grant Thornton σε Λευκωσία και Λεμεσό, κατέβαλλαν ομαδική προσπάθεια για να ενισχύσουν σημαντικά τρεις φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Οι πρωτοβουλίες του προσωπικού, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αφού με πολύ μεράκι και σε λίγες μόνο ημέρες, κατάφεραν να μαζέψουν ένα αξιοσέβαστο ποσό.

Ο λογιστικός οίκος, κάθε Παρασκευή, δίνει τη δυνατότητα

στους ανθρώπους του, να χαλαρώσουν όσον αφορά το ντύσιμότους, καταβάλλοντας ένα μικρό ποσόγια φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στο τέλος κάθε χρόνου, το προσωπικό επιλέγει μέσα από ψηφοφορία,πώς επιθυμεί να συνεισφέρειστην κοινωνία χρησιμοποιώντας το ποσόπου μαζεύτηκε. Φέτος, σύσσωμο το προσωπικό επέλεξε να διαθέσει το ποσό για την στήριξη των φιλανθρωπικών οργανισμών Αλκυονίδες και Βαγόνι Αγάπης.

Με σύνθημα «μην πετάτε, χαρίστε!», η Grant Thornton προέβη σε συλλογή ρούχων και παιγνιδιών για τις άπορες οικογένειες του νησιού μας. Παράλληλα, τον Δεκέμβρη,το προσωπικό της Grant Thornton,έφτιαξε γλυκές και αλμυρές λιχουδιές,οι οποίεςδιατέθηκαν προς πώληση σε πελάτες και συνεργάτες,με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Κύπρου.

Οι άνθρωποι τηςGrant Thornton,πιστεύουν ότι μια υγιής εταιρεία λειτουργεί αποτελεσματικά και επιτυχημένα, μόνο όταν συνεισφέρει στη δημιουργία μιας υγιούς και ευήμερης κοινωνίας και αποδεικνύοντας, ότι εκτός από το να κερδίζει, μπορεί και οφείλει να προσφέρει.

The post Grant Thornton: Ομαδική προσπάθεια για στήριξη φιλανθρωπικών οργανισμών appeared first on onlycy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα