Αναστασιάδης: Ψήφος πέρα από κόμματα και ιδεολογίες

10:28 17/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σήμερα ο λαός αποφασίζει έχοντας μπροστά του τις πιο κρίσιμες εκλογές, το διακύβευμα των οποίων είναι η επιβίωση της πατρίδας μας, δήλωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του, στη Λεμεσό.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 9:30 στο Λανίτειο Γυμνάσιο Λεμεσού ο υποψήφιος για την Προεδρία, Νίκος Αναστασιάδης

συνοδευόμενος από τη σύζυγο, τις κόρες και τα εγγόνια του. Τον κύριο Αναστασιάδη υποδέχθηκε στο εκλογικό κέντρο και η μητέρα των διδύμων, Μίλτου και Χρήστου, Πόπη Χριστοφόρου έφερε μαζί της και τα εκλογικά βιβλιάρια των γιών της και παρέδωσε στον κ. Αναστασιάδη συμβολικό δώρο.

Στις δηλώσεις του, ανέφερε πως σήμερα ο λαός “αποφασίζει έχοντας μπροστά του τις πιο κρίσιμες εκλογές, οι οποίες θα καθορίσουν αν, μέσα από μια ισχυρή εντολή, η Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας θα αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα της οικονομίας, τα προβλήματα που απασχολούν τον κάθε Κύπριο πολίτη, αλλά χωρίς αμφιβολία, και την αντιμετώπιση του μεγάλου εθνικού μας προβλήματος”.

Εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι πολίτες δεν θα επιλέξουν κόμματα και ιδεολογίες, αλλά “θα επιλέξουν να πολιτευτούν κατά τρόπο που να έχουμε τα θετικότερα δυνατά αποτελέσματα για την πατρίδα μας”, ο κ. Αναστασιάδης έστειλε το μήνυμα πως, για τον ίδιο, “από αύριο δεν υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί,, σοσιαλιστές, κεντρώοι ή της όποιας ιδεολογίας ή του όποιου χρώματος”.

“Στόχος και σκοπός μας είναι να εκσυγχρονίσουμε το κράτος, να επιβάλουμε την αξιοκρατία, να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη του πολίτη στους πολιτικούς, αλλά πριν και πάνω από όλα, άμεσα, όλοι μαζί, ενώνοντας δυνάμεις, να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση που δυστυχώς δεν έχει ζήσει ποτέ προηγούμενα η πατρίδα μας”, συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς ποιό είναι το διακύβευμα των προεδρικών εκλογών, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας είπε πως αυτό είναι πατριωτικό και αφορά την “επιβίωση της πατρίδας μας και όχι την επιβίωση κανενός κόμματος ή πολιτικού”, προσθέτοντας πως “με ενωμένες τις δυνάμεις, θα αντιμετωπίσουμε τα όσα κρίσιμα έχουμε μπροστά μας”.

Τέλος, ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε όσους εργάζονται σήμερα για τις εκλογές και για να επικρατήσει η απόλυτη Δημοκρατία στον τόπο μας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως “αυτή η κατάκτηση δεν θα επηρεαστεί από κανέναν τρίτον παράγοντα, πέραν του αισθήματος του απόλυτου σεβασμού στο αποτέλεσμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα