Ανοίγει απόψε τις πύλες της η Γιορτή του Κρασιού

07:36 30/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Άφθονο θα ρέει από απόψε και μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου το κρασί στο δημόσιο κήπο της Λεμεσού, καθώς ανοίγει τις πύλες της η 51η Γιορτή του Κρασιού που οργανώνει ο Δήμος Λεμεσού, με τη συμμετοχή του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, του ΚΟΤ, των τεσσάρων οινοβιομηχανιών της πόλης, οινοποιείων της Λεμεσού και της Πάφου και με τη στήριξη του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού.

Το φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με διάφορα

μουσικά, θεατρικά και χορευτικά συγκροτήματα που θα παρουσιαστούν στις πέντε σκηνές της Γιορτής, με κυρίαρχο το παραδοσιακό στοιχείο, το οποίο θα εκδηλωθεί μέσα από θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις και δρώμενα που έχουν να κάνουν με την παραγωγή σταφυλιού και τη διαδικασία επεξεργασίας του σε κρασί.

Με τη στήριξη του ΚΟΤ, θα δρομολογηθούν και φέτος λεωφορεία (Wine Express), που θα μεταφέρουν δωρεάν από και προς τη Γιορτή, πολίτες από Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο και Αγία Νάπα.

Τα εγκαίνια της γιορτής θα τελέσει στις 20:00, ο Υπουργός Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης , υπό τους ήχους των τραγουδιών της χορωδίας Αρίονες.

Keywords
Τυχαία Θέματα