ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τι ετοιμάζει πάλι ο Γιώργος Τσαλίκης; Το νέο Video Clip με πρόσωπο έκπληξη!

10:10 25/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας από την απονομή του πολυπλατινένιου του δίσκου με τίτλο ”Στο Υπογράφω” και ο Γιώργος Τσαλίκης με την ομάδα του δεν επαναπαύονται και ετοιμάζουν καινούργια πράγματα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onlycy.com, την επόμενη βδομάδα ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζει το καινούργιο του Video Clip για το τραγούδι ”Αστο” , το οποίο σε διάστημα λιγότερο του μηνός , έχει φτάσει στην κορυφή των Charts με 500.000 views στο Youtube.

Στο

εν λόγω Video Clip πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ένα πρόσωπο έκπληξη του οποίου η παρουσία του θα συζητηθεί πολύ!

Και αν νομίζετε ότι τα νέα του τραγουδιστή είναι μόνο αυτά κάνετε λάθος! Οι πληροφορίες μας λένε ότι ταυτόχρονα ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζει και κάτι καινούργιο το οποίο θα αποκαλύψει την ίδια μέρα της κυκλοφορίας του νέου του Video Clip, το οποίο θα ταρακουνήσει για τα καλά Ελλάδα και Κύπρο. Η αισιοδοξία και η χαρά που επικρατεί στην ομάδα του Γιώργου είναι τεράστια , που πάει να πει ότι κάτι πολύ δυνατό θα σκάσει!

Το τι θα είναι αυτό… θα το μάθετε πρώτοι αποκλειστικά στο Onlycy.com την ερχόμενη βδομάδα!

Όπως έχει γράψει και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter χθες βράδυ ”Σήμερα ήταν μια “ιδιαίτερη” μέρα! Surprises to come…”

Εν αναμονή λοιπόν!

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα