Αποπλήρωσε το δάνειο σε αυστριακή τράπεζα το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας

15:00 9/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ξοφλήθηκε πλήρως πριν από δύο και πλέον χρόνια το δάνειο που συνήψε το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας από την αυστριακή τράπεζα «Kommunalkredit» η οποία μετά την κρατικοποίησή της μετονομάστηκε σε «KA Finanz AG» αναφέρει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας σε ανακοίνωσή του την οποία υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου Ιάκωβος Παπαϊακώβου.

Η ανακοίνωση εξεδόθη μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο και τις ειδήσεις

διαφόρων ΜΜΕ αναφορικά με το θέμα που προέκυψε τελευταίως για τα δάνεια που έχουν συνάψει διάφοροι Οργανισμοί και Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης από αυστριακή τράπεζα.

Στην ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας αναφέρει ότι το δάνειο έγινε «για εκτέλεση έργων του αποχετευτικού συστήματος Λεμεσού – Αμαθούντας και το δάνειο αυτό εξυπηρετήθηκε σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής δανειακής σύμβασης και έχει εξοφληθεί πλήρως προ δύο και πλέον ετών».

«Επομένως οι οποιεσδήποτε ειδήσεις επί του θέματος δεν αφορούν καθ’ οποιονδήποτε τρόπο το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας το οποίο από την αρχή της ίδρυσής του μέχρι σήμερα εξυπηρετεί κανονικά όλα τα δάνεια σύμφωνα με τις δανειακές συμβάσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα