Εκστρατεία προώθησης εσωτερικού τουρισμού στην Πάφο

19:13 12/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συνεχίζοντας τις προσπάθειες προώθησης της επαρχίας,  έχει  ξεκινήσει αυτή την περίοδο παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία  για προώθηση της Πάφου στην Kυπριακή αγορά, για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με ανακοίνωση.

Την οργανωμένη και συντονισμένη Παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού

στηρίζει ο ΚΟΤ και έχει άμεσο στόχο την ενδυνάμωση αλλά και υποστήριξη των ενεργειών που γίνονται από όλους τους εμπλεκόμενους στην προσπάθεια να συνεχίσει η Πάφος να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις  των κατοίκων της Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό. Η όλη εκστρατεία αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

«Με ειδικά ελκυστικά και εορταστικά πακέτα διακοπών για όλες τις κατηγορίες τουριστικών καταλυμάτων, πλούσια προγράμματα για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς,  διασκέδαση, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά,  πανέμορφο φυσικό τοπίο, η Πάφος υπόσχεται και φέτος ποιοτικές διακοπές και καλωσορίζει όλους σε κάθε φιλόξενη γωνιά  της επαρχίας Πάφου», καταλήγει η ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα