Ελεονώρα Μελέτη:Η βραδινή έξοδος με τον Κώστα Καραφώτη

15:05 14/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Μετά από ένα διάστημα απουσίας από τον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter, η  Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε και μάλιστα μοιράστηκε και φωτογραφίες από τη χθεσινοβραδινή της έξοδο με τον Κώστα Καραφώτη .

Το πρώτο από τα tweets της  Ελεονώρας Μελέτη  έγραφε: «Ούτε η @maktina ούτε ο @ kostaskarafotis με εμπόδισαν από τον όλεθρο», εννοώντας το πιάτο με ζυμαρικά που επέλεξε για το δείπνο της στο εστιατόριο. Στο επόμενο tweet

ανέφερε: «Επίσης το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι καλύτερο και από ναργιλέ. Απλά δεν κάνει μπουρμπουλήθρες». Ενώ αμέσως μετά, έκανε χιούμορ γράφοντας: «Κάνω την πίπα. Της Ειρήνης (πρόστυχοι)», δημοσιεύοντας μαζί και την παρακάτω φωτογραφία:

Με τα επόμενα βέβαια μηνύματά της, ο Kώστας Καραφώτης  έκανε πιο αισθητή την παρουσία του, αφού έγραψε: «Επίσης ο @kostaskarfotis  πλήρωσε τον λογαριασμό! Ευχαριστούμε Κώστα!», ενώ στο τελευταίο της tweet έλεγε: «Θέλουμε @kostaskarfotis  με κόκκινο μαλλί!», το οποίο συνοδευόταν και από την ανάλογη φωτογραφία:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 33χρονη παρουσιάστρια του Star και ο συνομήλικός της τραγουδιστής κάνουν παρέα, καθώς ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! τους είχε εντοπίσει τον προηγούμενο Ιούνιο να απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους στην Αίγινα. Αν και τότε οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι, οι δυο τους δηλώνουν πολύ καλοί φίλοι και μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα