Επίσκεψη αντιπροσωπίας Επιτροπής ΕΚ για το Διεθνές Εμπόριο

13:02 17/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Διεθνές Εμπόριο (ΙΝΤΑ) θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, στις 18 και 19 Ιουνίου 2012, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν αφορούν, μεταξύ άλλων, τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας τόσο στον εμπορικό τομέα όσο και γενικότερα,

τις σχετικές πολιτικές της ΕΕ, καθώς και τις σχέσεις και συμφωνίες με τρίτα κράτη.

Της αντιπροσωπίας ηγείται ο Πρόεδρος της, Πορτογάλος Βουλευτής Vital Moreira (Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών), ενώ συμμετέχουν το μέλος της Επιτροπής Peter Štastný (Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος), καθώς και τα αναπληρωματικά μέλη Mario David (Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος) και Ιωάννης Κασουλίδης (Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος).

Την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Λ. Ομήρου θα δεχθεί την αντιπροσωπία, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα