Επιτελείο Αναστασιάδη: Ανάγκη να πείσουμε για τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους

19:00 2/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στην ανάγκη να πείσουμε για τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους και να εξυγιάνουμε τα οικονομικά του κράτους αναφέρεται με σημερινή ανακοίνωσή του το εκλογικό επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

“Πρέπει να επιχειρήσουμε τη δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας μας”, δηλώνει το επιτελεί Αναστασιάδη, προσθέτοντας πως “μόνον

έτσι, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου, θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη”.

“Την στιγμή κατά την οποία ο Υπουργός Οικονομικών ανακοινώνει πως τα κονδύλια του κράτους επαρκούν μόνο μέχρι τον Μάρτιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναλώνεται στην επανάληψη της γνωστής του θέσης ότι ο ίδιος, η Κυβέρνηση και το κόμμα του δεν φταίνε σε τίποτα και ότι για όλα φταίνε οι άλλοι”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

“Την ίδια ώρα”, δηλώνει το επιτελείο Αναστασιάδη, “ο κ. Λιλλήκας, συνεπής στην πολιτική του λαϊκισμού και της δημαγωγίας, επαναλαμβάνει πως θα απεγκλωβισθεί από το μνημόνιο και θα διώξει την Τρόικα αμέσως μόλις εκλεγεί”.

“Μπροστά σε αυτό το σκηνικό, η ανάγκη για μια σοβαρή και αξιόπιστη πολιτική πρόταση, καθίσταται αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε, αυτό επιζητούν οι συμπολίτες μας και αυτό ακριβώς προσφέρει η υποψηφιότητα Αναστασιάδη”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα