Εξήντα χιλιάδες δρομολόγια γιορτάζει την 1η Ιουλίου η ‘Kapnos Airport Shuttle’

17:47 19/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η εταιρεία «Kapnos Airport Shuttle» την 1η Ιουλίου και ώρα 9.30 το πρωί συμπληρώνει 60 χιλιάδες δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας και όλοι οι επιβάτες που θα χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα ταξιδέψουν δωρεάν.

Ανακοίνωση από την «Kapnos Airport Shuttle» αναφέρει ότι «στα πέντε χρόνια λειτουργίας μας έχει αποδειχθεί ότι η λεωφορειακή σύνδεση της Λευκωσίας με το Αεροδρόμιο

Λάρνακας δεν εντάσσεται στα πλαίσια μια απλής τακτικής διαδρομής αλλά είναι λειτούργημα που έχει προκύψει από τις διαχρονικές απαιτήσεις της κοινωνίας αλλά και των κρατικών υπηρεσιών».

Προσθέτει ότι «η δημιουργία από το μηδέν αυτής της νέας υπηρεσίας που καθ’ ομολογία εξυπηρετεί άψογα το επιβατικό κοινό και που έχει φτάσει σε τέτοια ζηλευτά επίπεδα που ανεξάρτητη έρευνα μας κατατάσσει πολύ ψηλά στην ακρίβεια στην ώρα αναχώρησης , καθαριότητας , επαγγελματισμό, πληροφόρησης και ασφάλειας».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «απόδειξη είναι ότι μεταφέραμε την πλειοψηφία των συμμετεχόντων συνέδρων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η επιτροπή που διαχειριζόταν τις μεταφορές μας συνεχάρη».

Εξάλλου η εταιρεία «Kapnos Airport Shuttle» αναφέρει ότι «από την 1η Ιουλίου θα παρέχουμε σε οικογένειες ή ομάδες επιβατών από 5 άτομα και πάνω δωρεάν μεταφορά από το σπίτι τους στο σταθμό και δωρεάν μεταφορά από το σταθμό στο σπίτι».

Σκοπός της νέας αυτής υπηρεσίας είναι να εξυπηρετεί 5μελής οικογένειες και ομάδες επιβατών που χρειάζονται πέραν του ενός οχήματος για να έρθουν στο σταθμό. Η δωρεάν μεταφορά θα ισχύει για την πρωτεύουσα και τα προάστια από ένα μόνο σημείο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «υπάρχει δωρεάν υπηρεσία wi-fi σε λεωφορεία της εταιρείας και στον σταθμό της ενώ βελτιώθηκε ο χώρος στάθμευσης ο οποίος παρέχεται δωρεάν».

Keywords
Τυχαία Θέματα