Η Μαριάννα αποχώρησε απ το Dancing με… πρόταση γάμου!Τι δήλωσε το ζευγάρι στην έξοδο του από το στούντιο του “Dancing On Ice”;

12:05 28/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ήταν αναμφισβήτητα η πιο ευχάριστη αποχώρηση που έχουμε παρακολουθήσει σε show τα τελευταία χρόνια! Και σίγουρα η Μαριάννα Καλλέργη θα τη θυμάται με εξίσου γλυκά συναισθήματα…

Η έκπληξή της ήταν αντίστοιχη με εκείνη των τηλεθεατών όταν είδε τον αγαπημένο της να την πλησιάζει , να γονατίζει και να ζητά το χέρι της on air!

Πριν προλάβει να στενοχωρηθεί για την αποχώρηση της  από το show,  η Μαριάννα έζησε μια απ’ τις πιο ευτυχισμένες

στιγμές της ζωής της.

Μια στιγμή που άφησε άφωνους κριτές, τηλεθεατές και… την ίδια αφού η σχέση της με τον αγαπημένο δημιουργήθηκε μόλις πριν από λίγο καιρό, μέσα στο show!

Κριτές και κοινό χειροκροτούσαν ενώ η Τζένη Μπαλατσινού, έχανε συνέχεια τα λόγια της.  Ε, δε βλέπουμε κάθε μέρα live πρόταση γάμου σε show !

Δείτε το βίντεο:

Το σοκ της Μαριάννας ήταν τέτοιο που δεν του είπε καν το μεγάλο “ναι” που περίμεναν να ακούσουν οι τηλεθεατές.
“Δεν το περίμενα… Δεν έχω λόγια” έλεγε λίγο αργότερα στη Τζένη Μπαλατσινού:

Το ζευγάρι αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή τη σχέση του, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είναι μαζί. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο αγαπημένος της Μαριάννας Καλλέργη είναι ο Αλεξέι, ο παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο “Dancing on ice”…

Τι δήλωσε το ζευγάρι στην έξοδο του από το στούντιο του “Dancing On Ice”;

Ο Αλεξέι πάγωσε τους πάντες με την on air πρόταση γάμου που έκανε στην Μαριάννα χθες το βράδυ, μα πιο πολύ από όλους πάγωσε την άμεσα ενδιαφερόμενη …τόσο πολύ που δεν του έδωσε απάντηση εκείνη την ώρα. Οι κάμερες τους περίμεναν, όπως ήταν φυσικό, έξω από το στούντιο και όταν το ζεύγος βγήκε χεράκι – χεράκι, τους πολιόρκησαν με ερωτήσεις…

“Ευτυχισμένος, ευτυχισμένος!”, δήλωσε ο Αλεξέι, ενώ η Μαριάννα είπε ότι αισθάνεται: “Πολύ όμορφα! Ήταν πολύ μαγικό, ήταν έκπληξη, έπαθα την πλάκα μου και θα φάω την Χριστίνα Παππά (η οποία έφερε το δαχτυλίδι) ολόκληρη”!

Η επόμενη ερώτηση ήταν σαφής: “Έχεις σκεφτεί να παντρευτείς από τόσο μικρή”; και η απάντηση εντελώς ασαφής: “Δεν σας απαντάω”!

Με αυτό το ερωτηματικό μας άφησε να ζούμε η Μαριάννα Καλλέργη, η οποία θα στείλει το δαχτυλίδι για διόρθωση, επειδή δεν της κάνει το μέγεθος.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα