Ιζτζάν: Σε Τέξας μετατράπηκαν τα κατεχόμενα

13:22 9/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Γενικός Γραμματέας του τ/κ Κόμματος Ενωμένη Κύπρος Ιζέτ Ιζτζάν, αναφερόμενος στα κρούσματα βίας και ενόπλων επιθέσεων που ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα τα κατεχόμενα, είπε ότι το βόρειο τμήμα της Κύπρου έχει μετατραπεί σε Τέξας.

Διερωτήθηκε ακόμα για το πώς ενεργεί η “κυβέρνηση” και η “αστυνομία” και κατά πόσο αποστολή της “αστυνομίας” είναι να δραστηριοποιείται όταν απλοί άνθρωποι διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Σύμφωνα

με τον τ/κ Τύπο, ο Ιζτζάν είπε επίσης ότι είναι άγνωστος ο αριθμός των εισερχομένων και εξερχομένων στα κατεχόμενα, ότι δεκάδες χιλιάδες είναι οι παράνομοι και ότι υπό αυτές τις συνθήκες είναι λογική η έξαρση της εγκληματικότητας.

Επεσήμανε την ανάγκη ελέγχου όσων εισέρχονται στα κατεχόμενα και την παρεμπόδιση μεταφοράς πληθυσμού.

Η εφημερίδα «Κίπρισλι» αφιερώνει το κύριο θέμα της στην εγκληματικότητα και γράφει ότι το κοινό αναγκάζεται να κάνει χρήση όπλων για να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία του.

Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του ΡΤΚ Ασίμ Ακάνσοϊ είπε ότι το ψευδοκράτος είναι το καταφύγιο των μελών της παρακρατικής οργάνωσης Εργκενεκον και ότι αν η Τουρκία θέλει να έχει επιτυχίες στις ανακρίσεις για την οργάνωση αυτή, θα πρέπει να στραφεί στο ψευδοκράτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα