ΚΕΝΘΕΑ και Αντιναρκωτικό Συμβούλιο υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας

16:47 30/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

ΚΕΝΘΕΑ και Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου (ΑΣΚ) υπέγραψαν την Δευτέρα συμφωνητικό συνεργασίας για παροχή υπηρεσιών που αποσκοπούν στη δημιουργική απασχόληση των στρατιωτών.

Το συμφωνητικό υπογράφηκε στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του ΑΣΚ και του Υπουργείου Άμυνας, με στόχο το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης στα στρατόπεδα μέσα από δράσεις που ενισχύουν τη δημιουργική απασχόληση των

στρατιωτών και αποσκοπούν στο να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η συνεργασία γίνεται στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των σχέσεων του ΑΣΚ με άλλους φορείς και Υπουργεία, τα οποία εμπλέκονται στην υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από παράνομες ουσίες και την επιβλαβή χρήση του αλκοόλ 2013-2020 και συγκεκριμένα με το σχέδιο δράσης 2013-2016.

Το συμφωνητικό υπέγραψαν ο Πρόεδρος του ΑΣΚ Δρ. Χρύσανθος Γεωργίου και ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας. Και οι δύο αναφέρθηκαν στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων τόσο σε ότι αφορά την παροχή υπηρεσιών στην Εθνική Φρουρά , όσο και στη γενικότερη συνεργασία σε ότι αφορά τα θέματα εξαρτησιογόνων ουσιών.

Εξέφρασαν επίσης την ελπίδα η κοινωνία και η πολιτεία να στηρίξουν τον αγώνα για ενίσχυση του έργου του ΑΣΚ αλλά και φορέων όπως ο ΚΕΝΘΕΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα