Κλοπή πανάκριβων ρολογιών στη Λεμεσό

18:52 16/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πανάκριβα ρολόγια αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ απέσπασαν μέρα μεσημέρι δυο πρόσωπα από κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό και το οποίο, λόγω των ημερών, παρέμεινε σήμερα κλειστό.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Γεωργίου , η Αστυνομία ενημερώθηκε για τη διάρρηξη στις 15:20 από ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας και αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Δύναμης και άρχισαν εξετάσεις.

Έκπληξη προκαλεί ο τρόπος που έδρασαν οι δράστες, αφού μετέφεραν

στη σκηνή ρολά υφασμάτινου πανιού, ίδιου χρωματισμού με την πινακίδα του καταστήματος και χωρίς να κινήσουν υποψίες, κάλυψαν με αυτό τη βιτρίνα του καταστήματος.

Εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι οι δρόμοι ήταν σχεδόν άδειοι, οι δράστες παραβίασαν ανενόχλητοι την κεντρική είσοδο του καταστήματος με σιδηρολοστό και χωρίς να πτοούνται από το συναγερμό που άρχισε να ηχεί, άρπαξαν 67 πανάκριβα ρολόγια και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία παρέλαβε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια, ενώ εξετάζει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, το οποίο κατέγραψε τις κινήσεις των δυο δραστών.

Η ακριβής αξία των κλαπέντων, τα οποία καλύπτονται από ασφάλεια, δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα