Ο 26χρονος βομβιστής της Βοστώνης ήταν νυμφευμένος με Αμερικανίδα

15:01 20/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ενώ ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν είχε κανέναν Αμερικανό φίλο γιατί δεν τους καταλάβαινε, εντούτοις προέκυψε ότι ήταν νυμφευμένος με Αμερικανίδα, με την οποία είχε αποκτήσει μια κόρη.

Η σύζηγός του Ταμερλάν, η 24χρονη Κάθριν Ράσελ, δήλωσε «σοκαρισμένη και αηδιασμένη» με τη βομβιστική επίθεση του άντρα της και του αδερφού του.

Anna Russell (sister)

Η οικογένεια της Ράσελ, δήλωσε συντετριμμένη για την πράξη του Τσετσένου άνδρα της, σημειώνοντας ότι «ποτέ

δεν τον γνωρίσαμε πραγματικά».

Η Κάθριν Ράσελ παντρεύτηκε τον Ταμερλάν αφού προηγουμένως ασπάστηκε το Ισλάμ, ενώ μαζί της απόκτησε και την κορούλα τους με το όνομα Ζαχάρα.

Η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξηγούσε πως «η κόρη μας έχασε τον σύζυγο της σήμερα και πατέρα του παιδιού της. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς συνέβη αυτή η φρικτή τραγωδία. Στο τέλος συνειδητοποιούμε ότι ποτέ δεν ξέραμε ποιος πραγματικά ήταν ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ. Η καρδιά μας είναι αηδιασμένη από τον τρόμο που έσπειρε».

Γείτονας της Ράσελ αναέφερε ότι η Ράσελ εγκατέλειψε τις σπουδές της πριν τέσσερα χρόνια περίπου, ενώ από τότε που ασπάστηκε το Ισλάμ «κυκλοφορούσε με το κεφάλι καλυμμένο και φορώντας υπερμεγέθη ρούχα».

Πληροφορίες σε ΜΜΕ σημειώνουν ότι ο Ταμερλάν είχε συλληφθεί για ενδοεικογενειακή βία τον Ιούλιο του 2009 καθώς είχε επιτεθεί στην Ράσελ.

Συγγενής των βομβιστών δήλωσαν ότι ο Ταμερλάν αγαπούσε την γυναίκα και το παιδί του. «Βρήκε την αγάπη, παντρεύτηκε, έκανε μια κόρη και ήταν πολύ χαρούμενος. Όμως δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στις ΗΠΑ. Ήταν δύσκολο», δήλωσε ο συγγενής.

Keywords
Τυχαία Θέματα