Ποιος αποχώρησε από το 9ο live του Dancing with the stars

01:04 14/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το βαρύ ζειμπέκικο της τραγουδίστριας στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής!

Το 9ο live του Dancing with the stars έκλεισε με μια αποχώρηση έκπληξη. Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν υποψήφια μαζί με τη Λάουρα Νάργες και τελικά αποχώρησε από το σόου με ψηλά το κεφάλι. Αυτή που σοκαρίστηκε ήταν η Λάουρα η οποία δεν περίμενε πως θα μείνει στο σόου!

Η τραγουδίστρια αφού χόρεψε ξανά το χορό της, ανέβηκε πάνω στο τραπέζι

της κριτικής επιτροπής για να χορέψει ένα βαρύ ζειμπέκικο με την υπογραφή του συζύγου της Νίκου Κουρκούλη!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Οι παίκτες είχαν μόνο τρεις μέρες για να ετοιμάσουν την χορογραφία τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Tέλευταία χόρεψε η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία λίκνισε το σώμα της στο τραγούδι του Χρήστου Δάντη και απέσπασε 44 βαθμούς. Μάλιστα από τις θέσεις του κοινού η Ναταλία Γερμανού της φώναζε Μπράβο και την χειροκροτούσε!

Προτελευταίος εμφανίστηκε ο Νίκος Αναδιώτης με έναν αισθησιακό χορό! Είδαμε για άλλη μια φορά τους κοιλιακούς του ηθοποιού με χορογραφία το τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη “Το σ’αγαπώ” . Οι κριτές του έδωσαν 45 βαθμούς.

Ένα διάλειμμα από τους διαγωνιζόμενους για να εμφανιστεί στη σκηνή η Θωμαίς Απέργη! Στην περίπτωση της τραγουδίστριας σίγουρα ο θεός έπλασε τη γυναίκα με πολύ όρεξη, αφού η χορογραφία της και η κορμοστασιά της άφησαν τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!

Στις 22:45 στη σκηνή του του Dancing ανέβηκε η Ντορέτα Παπαδημητρίου και χόρεψε το “Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια” της Demy. Για άλλη μια φορά πήρε το μεγαλύτερο χειροκρότημα και 46 βαθμούς από τους κριτές!

Το αγαπημένο τραγούδι της Άννας Βίσση “Δώδεκα” χόρεψε με καλές κριτικές ο Σπύρος Σούλης και απέσπασε 43 βαθμούς!

Η Κέλλυ Κελεκίδου στο στοιχείο της! Χόρεψε το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου “Τα Σάββατα” και για πρώτη φορά η τραγουδίστρια προσπάθησε να σηκώσει τον παρτενέρ της με μικρά λαθάκια! Η βαθμολογία των κριτών ήταν 40!

Για άλλη μια φορά ο Ηλίας Βρεττός κετέπληξε τους πάντες με την ελεύθερη χορογραφία στο τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγγανέλη “Σ’εχω βρει και σε χάνω”. Ο τραγουδιστής πήρε 10 από τη Ναταλία Γερμανού και 45 βαθμούς από την κριτική επιτροπή!

Η Ναταλία Γερμανού στις θέσεις του κοινού παρακολουθεί το 9ο live!

Η πρωτη πού άνοιξε το χορό ήταν η Λάουρα Νάργες που χόρεψε το “Γη και σελήνη” της Δέποινας Βανδή και πήρε 40 βαθμούς. Για τις ανάγκες της χορογραφίας η νεαρή παρουσιάστρια μεταμορφώθηκε σε βρυκόλακα!

Η πρώτη καλησπέρα με τους διάσημους παίκτες!

21:22 Η παρουσιάστρια μιλάει με την κριτική επιτροπή!

Στις 21:20 ξεκίνησε το 9ο κατά σειρά live του Dancing with the stars με την υπέρλαμπρη Ζέτα Μακρυπούλια να καλησπερίζει τους τηλεθεατές! Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τους τηλεθεατές πως όλες οι χορογραφίες της ημέρας θα είναι με ελληνικά τραγούδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα