Ποιος είπε για την Καλλιμούκου:Δε γίνεται να σκας μύτη στο πλατό και να ανταλλάσσεις μηνύματα την ώρα που μιλάει η «Βασίλισσα»

13:13 18/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η παρατήρηση που της έκανε on air η Ελένη Μενεγάκη συζητήθηκε πολύ από εκπομπές site και blogs.

Να θυμίσουμε πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη εξοργίστηκε όταν κατά την διάρκεια της εκπομπής η Αντωνία Καλλιμούκου,έστελνε

μηνήματα με το κινητό της και η Ελένη της την είπε στον άερα και μάλιστα αν θέλει να πάει στο καμαρίνι της να συνεχίσει.

Τι γνώμη έχει για όλα αυτά ο Νάσος Γουμενίδης και τι σχολιάζει μέσα από το Nassos blog;
Διαβάστε:

Μα πηγαίνεις στο ράντσο με τακούνι και ντυμένη στη τρίχα; Είναι σα να πηγαίνεις σε τηλεοπτικό πλατό με ανοικτό κινητό και την ώρα της δουλειάς σου να στέλνεις μηνύματα. Διότι μπορεί η Νίτσα να είναι ότι είναι στη ζωή της… αλλά στη δουλειά της είναι σκυλί του Πολέμου.
Κι αυτό οφείλω να το παραδεχτώ. Δε γίνεται κοριτσάκι μας να σκας μύτη στο πλατό και να ανταλλάσσεις μηνύματα την ώρα που μιλάει η «Βασίλισσα»; Είναι αφενός έλλειμμά σεβασμού στην δουλειά-που είσαι τυχερή και έχεις- και αφετέρου προσβολή απέναντι στους τηλεθεατές και στην ομάδα.
Έτσι η έτερη Νίτσα η Αντωνίτσα-By the way χρόνια πολλά για χθες -αποφάσισε να δώσει λίγο περισσότερο χρόνο στην πραγματική δουλειά της… που δεν είναι άλλη από μοντέλο. Σου λέει. «Μάθε Τέχνη κι άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε».
Έσκασε μύτη σε Ιππικό Όμιλο και πόζαρε κομματάκι ανορθόδοξα με outfit μπουζουκιών δίπλα στην Φοράδα… τι να πώ… με ξεπερνάει

Keywords
Τυχαία Θέματα