Σειρά έργων θα εκτελεστούν στο Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς το 2014

09:24 10/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Με στόχο την εκτέλεση πολλών έργων συνεχίζει τη δράση του ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς το 2014 , με στόχο τον ευπρεπισμό και την αναβάθμιση ακόμη περαιτέρω της ακριτικής περιοχής.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς προσδοκεί να μπορέσει να αντλήσει τα έσοδα που έχει προϋπολογίσει προκειμένου να εκτελέσει μια σειρά από έργα στην περιοχή που θα αναβαθμίσουν υφιστάμενες υποδομές .

Συγκεκριμένα, έργα δύο εκατομμυρίων ευρώ, είναι σε θέση να εκτελέσει το 2014

ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και στην απασχόληση στην περιοχή που υποφέρει όχι μόνο την περίοδο της οικονομικής κρίσης αλλά πολλά χρόνια προηγουμένως , ανέφερε ο δήμαρχος Άγγελος Οδυσσέως.

Ο κ Οδυσσέως, ερωτηθείς σχετικώς από το ΚΥΠΕ, ανέφερε ότι η τοπική αρχή με συνεπή διαχείριση των οικονομικών της διαθέτει ένα πολύ μεγάλο πλεόνασμα για τα δεδομένα της έκτασης και του πληθυσμού της Πόλης Χρυσοχούς που αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Το 2014 είπε αναμένεται να αρχίσουν τα έργα για την αναπαλαίωση του παλιού δημοτικού σχολείου και των άλλων έργων στο Δημοτικό μέγαρο ως επίσης και η ολοκλήρωση των έργων στο χερσαίο χώρο του λιμανιού.

Θα συνεχιστούν επίσης τα έργα του δυτικού παρακαμπτήριου της πλατείας , ενώ ο δήμος ευελπιστεί ότι θα χρηματοδοτηθεί από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ για το έργο του κέντρου τρίτης ηλικίας στο Προδρόμι.

Προβλέπεται επίσης- όπως είπε-, η αντικατάσταση μέρους του υδρευτικού δικτύου , η ανάπλαση της παλαιάς δημοτικής αγοράς , και ο εξωραϊσμός του κατασκηνωτικού χώρου και της κοίτης του ποταμού Χρυσοχού.

Keywords
Τυχαία Θέματα