Σεσημασμένος έκανε δώδεκα διαρρήξεις στη Δράμα

11:41 18/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αν και είχε πλούσιο παρελθόν σε κλοπές, ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο δράστης δώδεκα διαρρήξεων σε ιατρεία, δικηγορικά γραφεία και καταστήματα της Δράμας κατάφερε να ξεφεύγει επί δέκα μήνες από τους αστυνομικούς που αναζητούσαν τα ίχνη του.

Στο τέλος, όμως, προδόθηκε από τα αποτυπώματά του.

Ο 36χρονος Έλληνας χτυπούσε από τις 30 Ιουλίου του 2012 και στο διάστημα αυτό είχε καταφέρει να βάλει στην τσέπη 3.335 ευρώ σε μετρητά και να αρπάξει ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και εμπορεύματα αξίας 17.700 ευρώ, τις οποίες προφανώς ξεπούλησε όσο-όσο αφού δεν βρέθηκαν

στην κατοχή του.

Το μόνο από τα κλοπιμαία που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ήταν τέσσερα συλλεκτικά νομίσματα ιταλικής προέλευσης για τα οποία μάλλον δεν είχε βρει αγοραστή και επιστράφηκαν στον κάτοχό τους.

Ο δράστης, που ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να διαρρήξει και άλλο ένα κατάστημα χωρίς να τα καταφέρει, δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου.

Η δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας και η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα