Σταμάτης Μαλέλης : Όχι άλλες απολύσεις από το Star!

23:47 19/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στο zougla radio και στην εκπομπή του Θωμά Μαγδαληνού μίλησε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel Σταμάτης Μαλέλης και δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να γίνουν άλλες περικοπές ούτε και απολύσεις. Στην συνέχεια άφησε να εννοηθεί πως το κανάλι υπολειτουργεί καθώς το προσωπικό που διαθέτει ο σταθμός είναι λιγότερο από αυτό που θα έπρεπε.

Με πικρία αντιμετωπίζει την όλη

κατάσταση καθώς στο παρελθόν το κύμα απολύσεων έφτασε και στον τηλεοπτικό σταθμό της Κηφισιάς κάτι που ό ίδιος δεν επιθυμούσε και προσπάθησε να αποφύγει.
Δεν δίστασε να πει πως έφυγε από το ΠΑΣΟΚ καθώς η πολιτική στάση του κόμματος δεν ήταν αυτή που κάποτε τον έκφραζε και αυτός είναι ο λόγος που υποστηρίζει την Δημ.Αρ και τον Φώτη Κουβέλη.
Εντύπωση έκανε ο λόγος του περί αποχώρησης από την δημοσιογραφία στο κοντινό μέλλον και όχι γιατί θα ασχοληθεί απαραίτητα με την πολιτική αλλά επειδή δεν μπορεί να κουβαλάει άλλο το δύσκολο φορτίο των εξελίξεων του σταθμού.

Ενοχλημένος είναι για τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα για την κόρη του, καθώς και η ίδια είναι εργαζόμενη στον τηλεοπτικό σταθμό και δεν είναι λίγοι αυτοί που του χρέωσαν πως ο ίδιος φρόντισε να την “βολέψει” στο Star Channel.

Δεν έκρυψε πως η κόρη του, Δεσποινα Μαλέλη είδη έχει καταθέσει τα χαρτιά της για να εργαστεί σε άλλη χώρα και πως φοβάται πως δεν θα είναι η μόνη αλλά ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας μας που θα αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον καθώς η ανεργία μαστίζει την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα