Στη Μόσχα τη Δευτέρα ο Σαρρής για συνάντηση με το Ρώσο Υπ. Οικονομικών

16:05 13/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στη Μόσχα θα ευρίσκεται την προσεχή Δευτέρα ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με τον ομόλογό του της Ρωσικής Ομοσπονδίας Άντον Γκερμάνοβιτς Σιλουάνοφ, τους τρόπους με τους οποίους η Ρωσία θα μπορούσε να βοηθήσει την Κυπριακή Δημοκρατία στο ξεπέρασμα των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

Ερωτηθείς σήμερα από το ΚΥΠΕ

κατά πόσον ευσταθούν τα όσα μεταδίδονται σχετικά με το ενδεχόμενο επίσκεψής του στη Μόσχα, ο κ. Σαρρής, ευρισκόμενος καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο Λάρνακας από όπου αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης για τις Βρυξέλλες, δήλωσε ότι έχει “προγραμματισμένη επίσκεψη και συνάντηση τη Δευτέρα στη Μόσχα”.

“Τώρα πηγαίνω στις Βρυξέλλες”, πρόσθεσε ο Υπουργός, “και, κανονικώς εχόντων των πραγμάτων, θα πρέπει να είμαι πίσω το Σάββατο και να αναχωρήσω για Μόσχα την Κυριακή, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να πάω κατευθείαν από τις Βρυξέλλες”.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Σαρρής, ερωτηθείς εάν την επίσκεψή του θα ακολουθήσει και ανάλογη επίσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη στη Μόσχα, δήλωσε ότι ο ίδιος τη Δευτέρα θα συναντηθεί και θα συζητήσει με το Ρώσο Υπουργό Οικονομικών, όμως δεν γνωρίζει για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα