Στις 18 Ιανουαρίου τα αποτελέσματα της Pimco

11:10 14/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στην Κύπρο θα βρίσκονται σήμερα και αύριο τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής προκειμένου να εξετάσουν συγκεκριμένα σημεία της μεθοδολογίας της Pimco επί των οποίων υπάρχουν διαφωνίες.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, η Εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Αλίκη Στυλιανού, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής,

στην οποία πέραν των κυπριακών αρχών (ΥΠΟΙΚ ΚΤΚ) συμμετέχουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας και το ΔΝΤ θα έρθουν σήμερα το απόγευμα και θα παραμείνουν στην Κύπρο μέχρι αύριο.

“Θα είναι όλα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, για να συζητήσουν τα σημεία της μεθοδολογίας επί των οποίων υπάρχουν αντίθετες απόψεις”, ανέφερε η κ. Στυλιανού.

Παράλληλα, η κ. Στυλιανού επιβεβαίωσε πως η ανακοίνωση του αποτελέσματος του διαγνωστικού ελέγχου της Pimco μετατέθηκε για τις 18 του μήνα από τις 15 που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Όπως είπε, το θέμα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και ο τρόπος παρουσίασής τους εναπόκειται στην συντονιστική επιτροπή.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η τριήμερη αναβολή ζητήθηκε από την ΕΚΤ, προκειμένου να ολοκληρώσει κάποιες δικές της διεργασίες που σχετίζονται με το διαγνωστικό έλεγχο, ενώ το συμβόλαιο της Pimco προνοούσε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις 15.

Keywords
Τυχαία Θέματα