Σύλληψη 3 προσώπων για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

10:56 15/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορία και σχετική παρακολούθηση, ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα στη Λεμεσό, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.

Κατά την ανακοπή,  ο  οδηγός του οχήματος, έβαλε πισινή ταχύτητα για να διαφύγει κτυπώντας σε ένα υπηρεσιακό όχημα, ενώ στη συνέχεια, στην προσπάθεια του να διαφύγει κτύπησε και σε δεύτερο υπηρεσιακό όχημα.

Τα μέλη της Αστυνομίας, τελικά ακινητοποίησαν το όχημα και από εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν 42χρονος από τη Λεμεσό, με συνοδηγό 36χρονο και επιβάτη στο πίσω

κάθισμα 35χρονο και οι δύο από τη Λεμεσό.

Ο συνοδηγός του οχήματος  κατά την ανακοπή, θεάθηκε να ρίχνει από το παράθυρο ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, ανάμεικτη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Το τσιγάρο παραλήφθηκε ως τεκμήριο και ο 36χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Επίσης, μετά από έρευνα, εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκε διασκορπισμένη ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους ενός περίπου γραμμαρίου.

Τόσο ο 42χρονος οδηγός του οχήματος, όσο και ο 35χρονος επιβάτης συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα