Τα κόμματα εύχονται…

10:06 25/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Με αφορμή τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων τα πολιτικά κόμματα του τόπου εύχονται στους πολίτες της Κύπρου.

 Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών : Ζεστασιά στις ψυχές

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων εύχεται σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό,  «Καλά Χριστούγεννα».

Ευχόμαστε η γέννηση του Κυρίου να φέρει Υγεία, Χαρά, Ευτυχία και πάνω από όλα Ειρήνη, Ελευθερία και Ευημερία της πατρίδας και του λαού μας. Ας είναι τα τελευταία Χριστούγεννα

που περνούμε με πρόσφυγες, εγκλωβισμένους, αγνοούμενους και διαχωριστικές γραμμές στη μικρή μας πατρίδα.

Αυτές τις μέρες της αγάπης, η σκέψη μας είναι στραμμένη προς όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την αγάπη και τη φροντίδα μας, σ’ αυτούς που λόγω πολεμικών συγκρούσεων, φυσικών καταστροφών, κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων δεν θα μπορέσουν να νοιώσουν τη ζεστασιά της ψυχής που φέρνει στους ανθρώπους το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Χριστού.

Μέσα σε συνθήκες κρίσιμες για τον τόπο (νέα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών), με την ανεργία και το δημοσιονομικό έλλειμμα να αυξάνεται μήνα με μήνα, την αδιαφάνεια και τα σκάνδαλα να διαδέχονται το ένα το άλλο και την κρίση του περιβάλλοντος να συνεχίζεται, καλούμαστε όλοι πιο επιτακτικά από ποτέ να δώσουμε τη μάχη για ελεύθερη πατρίδα, πράσινη οικονομία, βιώσιμη ανάπτυξη και δίκαιη κοινωνία.

Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενα, ειρηνικά και οικολογικά.

Έπαλξη Ανασυγκρότησης Κέντρου : Ιδιαίτερες ευχές σε όσους βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου 

Η Έπαλξη Ανασυγκρότησης Κέντρου με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, εύχεται σε όλους υγεία, χαρά και ευτυχία. Ιδιαίτερες ευχές εκφράζουμε προς όσους βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου και προς όσους αυτές τις γιορτινές μέρες περνούν δύσκολες στιγμές.

Διανύουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω της οικονομικής κρίσης, χωρίς ακόμη να είμαστε σε θέση να προβλέψουμε πότε θα υπάρξει αλλαγή του σκηνικού. Δυστυχώς, καθημερινά αντιμετωπίζουμε τα αλυσιδωτά προβλήματα που προκαλεί η οικονομική και γενικότερα η κοινωνική κρίση. Καλούμαστε να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα και συλλογικά, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια απέναντι στις δυσκολίες και τις προκλήσεις. Ευχή και ελπίδα μας είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να επικρατήσει ηρεμία και ομαλότητα.

Ταυτόχρονα, θέλουμε να επαναλάβουμε πως πρώτη προτεραιότητά μας παραμένει η επίλυση του Κυπριακού προβλήματος. Όσες δυσκολίες και αντιξοότητες κι αν υπάρχουν, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση του Κυπριακού. Οι αρνητικές προθέσεις και οι απαράδεκτες θέσεις της Τουρκίας δεν πρέπει να μας αποθαρρύνουν. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το διάλογο, όσο επίπονος και αν είναι, λόγω της τουρκικής προκλητικότητας.

Απευθυνόμενοι σε όλους τους συμπολίτες μας θέλουμε να επαναλάβουμε τη δέσμευσή μας ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για μια δίκα

Keywords
Τυχαία Θέματα