Τάσος Θεοδώρου:Έθεσε τον εαυτό του εκτός του «Πρωινό mou»!Παραμένει μόνιμα στην Κύπρο!

18:47 8/8/2012 - Πηγή: OnlyCY
Κι ενώ όλοι μιλούσαν φέτος για την πιο επιτυχημένη και δεμένη τηλεοπτική ομάδα στην Ελληνική τηλεόραση, μία οριστική αποχώρηση έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην εκπομπή του Mega «Πρωινό mou».

Το πρόσωπο που έθεσε τον εαυτό του εκτός της εκπομπής, είναι ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδώρου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή στην Κύπρο. Ο 28χρονος δημοσιογράφος και παρουσιαστής  μίλησε  στο Yupiii και δήλωσε: «Αποφάσισα να μείνω

μόνιμα εδώ στην Κύπρο, γιατί ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πολλά χρόνια και τώρα μου δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία. Το “gia mpanaki” που παρουσιάζουμε στο Mega Κύπρου-έπειτα από παρότρυνση του Γιώργου Χουλιάρα και της Ριάνας Οδυσσέως- με το Βαγγέλη Ευαγγέλου και την Άντρη Καραντώνη, ήταν η ωραιότερη εμπειρία και ό,τι καλύτερο έκανα ποτέ», λέει ο Τάσος και προσθέτει: «Από τέλη Σεπτέμβρη θα συμμετάσχω στο “Dancing for you”, όπου θα χορέψω. Ωστόσο, γίνονται κι άλλες συζητήσεις που αφορούν σε επόμενα επαγγελματικά σχέδια», συμπληρώνει ο  Τάσος Θεοδώρου .

Μπορεί να αποχώρησε από το «Πρωινό Mou», όμως πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με τη  Φαίη Σκορδά ; «Οι σχέσεις μου με τη Φαίη ήταν και είναι άριστες», λέει ο ίδιος και συνεχίζει: «όταν της ανακοίνωσα ότι θα φύγω, μου απάντησε ότι θα είναι δίπλα μου σε ό,τι κι αν κάνω και πως οι πραγματικοί φίλοι δεν χάνονται ποτέ. Η Φαίη είναι μέλος της οικογένειάς μου! Την αγαπώ πολύ, της χρωστάω πολλά και την ευχαριστώ για όλα όσα έκανε για μένα», λέει ο Τάσος ενώ παραδέχεται ότι θα του λείψει η εκπομπή: «Θα μου λείψει η καθημερινότητα που ζούσαμε, γιατί φέτος δεθήκαμε πάρα πολύ. Δεν θα ξεχάσω που έλεγα τα προβλήματά μου στη Φαίη κι εκείνη με άκουγε με υπομονή, ενώ ο  Γιώργος Λιάγκας , ως πρακτικό μυαλό, μου έδινε πάντα λύσεις σε δύσκολες φάσεις της ζωής μου. Όπως κι ο  Δημήτρης Ουγγαρέζος που μπορεί να γίνει κάλλιστα ένας πολύ καλός ψυχολόγος! Αλλά και η καλή μου φίλη Σάσα Σταμάτη   με την οποία βγαίναμε σχεδόν κάθε βράδυ», λέει ο Τάσος  στο Yupiii.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα