Τι έγραψε στο Facebook ο Νίκος Αναστασιάδης για την… αποφράδα μέρα

10:03 11/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από τη φονική έκρηξκη στο Μαρί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης καλεί μέσω Facebook τους συγγενείς και φίλους των θυμάτων να νιώσουν «περήφανοι για την κληρονομιά που οι ήρωες μας άφησαν, όχι μόνο σε εσάς, αλλά και στην κοινωνία και ιδιαίτερα σε εμάς τους πολιτειακούς άρχοντες».

Αναλυτικά:

Είναι δύσκολο

τόσο συναισθηματικά, όσο και ψυχικά να μετρήσουμε τον πόνο, τη λύπη, την πίκρα και την οργή των γονιών, των συζύγων, των παιδιών και των αδελφών των όσων άδικα και τραγικά χάθηκαν εκείνη την αποφράδα ημέρα. Όσων αυτοβούλως προσέφεραν τη ζωή τους «ποτέ από το χρέος μη κινούντες». Όσων χάθηκαν εν ειρήνη, θύματα της ανευθυνότητας και της επιπολαιότητας μιας Πολιτείας που ταπεινά σήμερα υποκλίνεται στην μνήμη τους. Και που με συντριβή καταθέτει μια δημόσια απολογία, μια μεγάλη συγνώμη για όσα όφειλε εγκαίρως να πράξει και δυστυχώς δεν έπραξε, για να προστατεύσει τα παιδιά της.

Αγαπητοί συγγενείς και φίλοι των εν τη εκτελέσει των καθηκόντων τους ηρωικώς πεσόντων,

Θέλω να νιώθετε περήφανοι για την κληρονομιά που οι ήρωες μας άφησαν, όχι μόνο σε εσάς, αλλά και στην κοινωνία και ιδιαίτερα σε εμάς τους πολιτειακούς άρχοντες. Μια κληρονομιάς που σε εσάς αποδίδει την ύψιστη τιμή και σε εμάς την ύψιστη ευθύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα