Ξεκινά σήμερα στη Λεμεσό το Διεθνές Συνέδριο STEP 2012

08:22 10/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ανοίγει τις εργασίες του σήμερα, στη Λεμεσό, το ετήσιο συνέδριο του παγκόσμιου Συνδέσμου Εμπιστευμάτων και Διαχειριστών Περιουσίας (STEP).

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, τo συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Le Meridien και σε αυτό αναμένεται να συμμετέχουν πέραν των 240 συνέδρων από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Την έναρξη του συνεδρίου, το οποίο συνδιοργανώνεται με το κυπριακό παράρτημα του STEP, θα κηρύξει ο Υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή.

Οπως αναφέρεται, στο πλαίσιο του συνεδρίου

θα γίνει η πρώτη επίσημη διεθνής παρουσίαση του περί Διεθνών Εμπιστευμάτων (Τροποποιητικού) Νόμου του 2012, ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα από την κυπριακή Βουλή.

Σημειώνεται ότι τα συνέδρια του STEP απολαμβάνουν εκτεταμένης διεθνούς δημοσιότητας και αποτελούν πόλο έλξης για κορυφαίους λογιστές, δικηγόρους, φοροτεχνικούς, τραπεζίτες και άλλους.

Ο STEP ιδρύθηκε το 1991 στο Ηνωμένο Βασίλειο και σήμερα είναι παγκοσμίως το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο για θέματα σχετικά με τα εμπιστεύματα (Trusts), το φορολογικό προγραμματισμό, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, κληρονομικά και άλλα παρεμφερή θέματα. Εχει περισσότερα από 17.000 μέλη σε 66 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Ο κυπριακός κλάδος του STEP ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2003 και σήμερα αριθμεί 183 μέλη από το νομικό, λογιστικό, τραπεζικό και άλλους παρεμφερείς τομείς.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα