Υπόθεση δολοφονίας ανηλίκων στην Ηλεία – Τα έσπρωξε σε αρδευτικό κανάλι ο 13χρονος θείος τους

21:16 2/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σοκ προκαλεί η υπόθεση δολοφονίας δύο ανήλικων παιδιών στο Στρέφι Ηλείας, που βρέθηκαν πνιγμένα στο αρδευτικό κανάλι της περιοχής. Η αστυνομία αρχικά είχε εκτιμήσει ότι ενδεχομένως ο θάνατος δύο παιδιών να οφειλόταν και σε ατύχημα, ωστόσο η ομολογία του 13χρονου θείου τους, ότι αυτός τα έσπρωξε, άλλαξε την τροπή της υπόθεσης. Ο 13χρονος προσήχθη ως ύποπτος, γιατί το πουκάμισο του βρέθηκε δίπλα στις σορούς των δύο ανήλικων παιδιών, μέσα στο αρδευτικό κανάλι.

Όπως αναφέρει η αστυνομία η μητέρα των δύο παιδιών επειδή αργούσαν να γυρίσουν ζήτησε από το 13χρονο

αδελφό της να ψάξει να τα βρει. Εκείνος τα συνάντησε και ενώ επέστρεφαν μαζί στο σπίτι της μητέρας των ανηλίκων και αδελφής του δράστη, ο 13χρονος χωρίς συγκεκριμένη αφορμή, όπως αναφέρεται, έσπρωξε αρχικά τον οκτάχρονο και στη συνέχεια τον τετράχρονο, στο κανάλι, με αποτέλεσμα να πνιγούν.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιήθηκαν το πουκάμισο του δράστη έπεσε στο νερό, όταν προσπάθησε να κρατηθεί από αυτό για να σωθεί ένα από τα δύο παιδιά.

Κίνητρο του 13χρονου για τη διπλή δολοφονία των ανηψιών του εμφανίζεται να είναι η ζήλια για τα δύο μικρότερα παιδιά, ενώ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, από εξειδικευμένο ψυχολόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα