Πέθανε στα 48 της η Whitney Houston

Πέθανε χθες σε ηλικία 48 ετών η τραγουδίστρια Whitney Houston σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Beverly Hills .

Τα αίτια του θανάτου της δεν έγιναν γνωστά, ενώ σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Γεννημένη στις 9 Αυγούστου του 1963 στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, η Γουίτνεϊ Ελίζαμπεθ Χιούστον άρχισε την πορεία της στη βιομηχανία του θεάματος ως

μοντέλο.

Γρήγορα μεταπήδησε στη μουσική βιομηχανία κατακτώντας το κοινό.
Η τραγουδίστρια με ρεκόρ  στις μεγαλύτερες δισκογραφίες επιτυχίες  ήταν στο απόγειο της καριέρας της κατά την δεκαετία 1980-1990. Μάγευε το κοινό με μια από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ από την μουσική βιομηχανία.

Το ταλέντο της ξεπέρασε την μουσική με ταινίες όπως Bodyguard και Waiting to Exhale που ήταν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες.

Τα πιο επιτυχημένα  της τραγούδια ήταν το How will i know, Saving All my Love for You, I wanna dance with somebody, I will always love you αλλά και άλλα αργότερα όπως το My Love is Your Love. Από τα μέσα της δεκαετίας του 90 όμως μετά τον πολύπαθο γάμο της με τον Bobbi Brown -που κοσμούσε τα πρωτοσέλιδα- μπήκε στην δίνη των ναρκωτικών και δεν κατάφερε να ξεφύγει ποτέ, παρά τις προσπάθειες της τα τελευταία χρόνια να κάνει ένα comeback.

«Ο μεγαλύτερος δαίμονας είναι ο ίδιος μου ο εαυτός. Είμαι ταυτόχρονα η καλύτερη φίλη του εαυτού μου, αλλά και η χειρότερη εχθρός του» είχε δηλώσει σε μία από τις πιο γνωστές συνεντεύξεις της στο ABC, έχοντας τότε στο πλευρό της τον σύζυγό της, τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν, με τον οποίο είχε έναν θυελλώδη γάμο.

Ο Λάρι Κινγκ έσπευσε να συγκρίνει τη Χιούστον με την Τζούντι Γκάρλαντ, τη μητέρα της Λάιζα Μινέλι, η οποία έπαιζε στο σινεμά και τραγουδούσε από μικρό παιδί, και πέθανε, στα 47 της χρόνια, από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Στη μακριά λίστα των βραβείων που έλαβε συμπεριλαμβάνονται 2 Emmy, 6 Grammy, 30 Billboard Music Award, 22 American Music Awards. Μέχρι το 2010 είχε βραβευτεί συνολικά 415 φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα