NBA: Έγραψαν ιστορία Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς -Πατέρας και γιος έπαιξαν μαζί στη νίκη των Λέικερς [βίντεο]

Ιστορικό ήταν το ματς των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς, καθώς Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγιναν το πρώτο δίδυμο πατέρα και γιου που αγωνίστηκε μαζί στο NBA.

Μπορεί ο «Βασιλιάς» και ο γιος του να είχαν παίξει μαζί σε αγώνα των «λιμνανθρώπων» της preseason, όμως τώρα αυτό έγινε και σε επίσημο ματς, με τον κόσμο που βρέθηκε στο πρώτο αγώνα της σεζόν στο Λος Άντζελες να τον αποθεώνει.

NBA: Παραλίγο να σκοράρει ο Μπρόνι από ασίστ του πατέρα του

Στο

γήπεδο βρέθηκε η μαμά Σαβάνα και τα αδέρφια Μπράις και Ζούρι για να τους χειροκροτήσουν, καθώς ο Μπρόνι όχι μόνο αγωνίστηκε μαζί με τον πατέρα του, αλλά και πραγματοποίησε την πρώτη του παρουσία στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Μπρόνι παραλίγο να πετύχει τους πρώτους πόντους, όμως αστόχησε σε δύο σουτ που έκανε στα 2:41 που έπαιξε. Μάλιστα, στο ένα εξ αυτών πήρε πάσα από τον πατέρα του, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο και να δώσει την πρώτη τους πετυχημένη συνεργασία στο NBA.

Νικηφόρα πρεμιέρα για τους Λέικερς με «εξωγήινο» Άντονι Ντέιβις

Για την ιστορία, οι Λέικερς μπήκαν με το δεξί στη φετινή χρονιά, επικρατώντας με 110-103 των Τίμπεργουλβς στο Λος Άντζελες.

Μπορεί η οικογένεια Τζέιμς να είχε την τιμητική της, όμως ο πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Άντονι Ντέιβις με 36 πόντους και 26 ριμπάουντ, ενώ οι Ρούι Χατσιμούρα και Λεμπρόν Τζέιμς να προσθέτουν από 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Έντουαρντς με 27 πόντους, ενώ ο Ραντλ πρόσθεσε 16 πόντους και εννέα ριμπάουντ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
NBA, Έγραψαν, Λεμπρόν, Μπρόνι Τζέιμς -Πατέρας, Λέικερς [βίντεο],NBA, egrapsan, lebron, broni tzeims -pateras, leikers [vinteo]