Novasports: Επιδόσεις για «κούπα» στο digital περιβάλλον με τη EuroLeague

H Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη φετινή σεζόν πρόσφερε αποκλειστικά θέαμα υψηλού επιπέδου στους συνδρομητές της με την EuroLeague, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση που σημαδεύτηκε από την κατάκτηση της της 1ης θέσης και του τροπαίου από τον Παναθηναϊκό AKTOR

και της 3ης θέσης από τον Ολυμπιακό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν το Novasports και η δημοσιογραφική του ομάδα κάλυψαν με τον αρτιότερο τρόπο την EuroLeague από τη φάση των ομίλων, μέχρι τα Play Offs και φυσικά το Final Four του Βερολίνου. Παράλληλα, η digital ομάδα του Novasports σημείωσε σημαντικές επιδόσεις στο digital περιβάλλον προσφέροντας μια ολοκληρωμένη κάλυψη του γεγονότος και ενισχύοντας την ψηφιακή παρουσία της.

H δημοσιογραφική ομάδατου Digital Contentτου Novasports προχώρησε σεεκτεταμένη παραγωγή περιεχομένου με4.000 άρθρα και 4.500 videosαπό την αρχή της σεζόν και με περισσότερααπό 400 κείμενα που δημιουργήθηκανπαραμονές και κατά τη διάρκεια τουFinal Four, καλύπτοντας κάθε πτυχή τηςδιοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή για το FinalFour, παρήχθησαν καιδημοσιεύτηκαν περισσότερα από 450 videos,προσφέροντας μια ευρεία κάλυψη τουγεγονότος, ενώ συνολικά σε όλη τη σεζόνσημειώθηκαν περισσότερα από 25 εκατ.views.

Ταυτόχρονα, η digital ομάδατου Novasports κάλυψε 168 Liveevents σε όλη τησεζόν, εκ των οποίων τα 27 κατά τηδιάρκεια του FinalFour στη γερμανικήπόλη.

Αξιοσημείωτες επιδόσεις το Novasportsσημείωσε και στα socialmedia με τα videosπου δημοσιεύτηκαν να ξεπερνούν τα 5εκατομμύρια viewsστο FinalFour,ενώσυνολικά το WatchTime στη διάρκειατης διοργάνωσης ήταν περισσότερο από2,5 εκατομμύρια ώρες.

Το Novasports και όλη ομάδατου Digital Contentμε τη σκληρή δουλειά, την αγάπη τους γιατο μπάσκετ, αλλά και την αφοσίωσηκατάφεραν να σημειώσουν εντυπωσιακάαποτελέσματα,σημειώνονταςαλματώδης αύξηση στην επισκεψιμότητακαι την προβολή του περιεχομένου τουςτελευταίες μήνες ενισχύοντας τηνπαρουσία στα ψηφιακά μέσα κατά τηδιάρκεια αυτού του σημαντικού αθλητικούγεγονότος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Novasports, Επιδόσεις, EuroLeague,Novasports, epidoseis, EuroLeague