O Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με το Novasports να δίνει το «παρών» και στις δύο προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αντιπάλους την αλβανική Elbasani (Τρίτη 6/8, 20:00) και τη Λαμία (Σάββατο 10/8, 20:00)!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετάτους φιλικούς

αγώνες που έδωσε στηνΟλλανδία κόντρα σε Άλκμααρ (1-2), Ντόρντρεχτ(0-0) και Μπρέντα (2-1) θα αποκαλυφθεί μπροστάστους φιλάθλους της στο «ΚλεάνθηςΒικελίδης» με αντιπάλους την Elbasaniκαι τη Λαμία που ουσιαστικά θα αποτελέσουνκαι την πρόβα τζενεράλε πριν από τησέντρα της Stoiximan SuperLeague στις 18/8 με τον εκτόςέδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Στηνπεριγραφή των δύο φιλικών αγώνων θαείναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζστον αγώνα με την Elbasanio Ευγένιος Δαδαλιάραςκαι στον αγώνα με τη Λαμία ο ΓιώργοςΑργυρόγλου.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις

Τρίτη 6 Αυγούστου, 20:00: Άρης-Elbasani NovasportsStartΣάββατο 10 Αυγούστου, 20:00: Άρης-Λαμία NovasportsStart

Με την πλατφόρμα EON,οι συνδρομητές Nova έχουνπλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουντο αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο,μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένοκαι εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστάτο περιεχόμενο διαθέσιμοοπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτεσυσκευή. Παράλληλα, ηΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικάχαρακτηριστικά όπως το timeshiftπου δίνει τη δυνατότηταστο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μίαζωντανή μετάδοση αγώνα και να τονπαρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχειχάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμακαι να γυρίσει πίσω για μία φάση,αλλά και την υπηρεσία EONSportsMode,που παρέχει ζωντανά στατιστικά γιαεπιλεγμένους αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα