O επτάστερος Παναθηναϊκός AKTOR πρωταθλητής Ευρώπης, σήκωσε την κούπα της Euroleague στο «παρκέ» του Novasports

Η Nova, μέλος της UnitedGroup, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συγχαίρει την KAE Παναθηναϊκός AKTOR για την κατάκτηση της φετινής EuroLeague και την ΚΑΕ Ολυμπιακός

για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Οι συνδρομητές της Nova καιφίλοι του μπάσκετ, είχαν την ευκαιρίανα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 24/5και την Κυριακή 26/5 αποκλειστικά στο«παρκέ» του Novasports τοσυναρπαστικό FinalFour της EuroLeague,της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικήςδιοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ πουέκρινε και το φετινό πρωταθλητή.

Πρόκειται για μια ιστορική χρονιά γιατη Nova που φιλοξένησεκορυφαίες αθλητικές στιγμές με τονΠαναθηναϊκό AKTORνα παίρνει για 7η φορά τηνEuroLeague στο μπάσκετ,την Stoiximan SuperLeague να κρίνεται στη Nova,στέφοντας τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή για 4ηφορά στην ιστορία του στο ποδόσφαιρο,και το Novasports να καλύπτειμε το δικό του μοναδικό τρόπο τιςκορυφαίες αυτές αθλητικές διοργανώσεις.

Σε ένα μοναδικό και αξέχαστο Final Fourμε δυο ελληνικές ομάδες, τον ΠαναθηναϊκόΑΚΤΟΡ και τον Ολυμπιακό, νακατακτούν την 1η και την 3ηθέση στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός AKTOR σεένα συγκλονιστικό τελικό, επιβλήθηκε95-80 της Ρεάλ Μαδρίτης και έραψε το 7οαστέρι στη φανέλα του φέρνοντας για10η φορά στην Ελλάδα το τρόπαιο τηςEuroLeague.

Οι συνδρομητές της Nova,είχαν την ευκαιρία να δουν αποκλειστικάτη μεγάλη απονομή, τους πανηγυρισμούςτου Εργκίν Αταμάν και των πρωταθλητώντου Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια καιόλες τις μοναδικές στιγμές που έζησανοι μεγάλοι πρωταγωνιστές τις πρώτεςώρες μετά τον θρίαμβο, σε ζωντανήμετάδοση.

Το Final Fourτης EuroLeague Basketball,ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες με τααθλητικά κανάλια της Novaνα αναδεικνύονται για άλλη μια φοράπρωταθλητές στην κάλυψη αθλητικώνδιοργανώσεων. Η κορυφαία δημοσιογραφικήομάδα μπάσκετ με τους Δημήτρη Καρύδα,Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Δώρα Παντέλη,Νικήτα Αυγουλή και Χρήστο Καούρη, υπότη διεύθυνση του Γιώργου Λιώρη, τηναρχισυνταξία των Παντελή Λώλη και ΒασίληΔούκα, τον σχολιασμό του ΠαναγιώτηΓιαννάκη, και ολόκληρο το δημοσιογραφικόκαι τεχνικό επιτελείο, παρουσίασε μέσααπό τα κανάλια Novasports,το siteNovasports.grκαι τα socialmediaτου Novasports όλες τιςπτυχές της διοργάνωσης, που έγινε στηνUber Arena τουΒερολίνου και καλύφθηκε από τη Novaμε υψηλότατα στάνταρ παραγωγής.

Η Nova στηρίζει έμπρακτατον Ελληνικό Αθλητισμό βοηθώντας τιςΕλληνικές ομάδες να διαπρέψουν στηνΕλλάδα και το εξωτερικό. Με την επένδυσητης σε premium αποκλειστικόαθλητικό περιεχόμενο που ενδιαφέρειτον Έλληνα φίλαθλο, συνεχίζει την ανοδικήπορεία της συνδρομητικής της βάσηςξεπερνώντας τους 435.000 συνδρομητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλοτο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενοεπιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ TV.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα