Public: Πρωτοβουλία «Αλλάζω και Εξοικονομώ» για αναβάθμιση ηλεκτρικών συσκευών

Μια μοναδική ευκαιρία για αναβάθμιση των ηλεκτρικών συσκευών προσφέρουν τα καταστήματα Public με σημαντικά επιπλέον οφέλη για τον καταναλωτή.

Σεμια περίοδο που η ακρίβεια απασχολείόλο και περισσότερα νοικοκυριά ενώπαράλληλα, η ενεργειακή αναβάθμισηγίνεται όλο και πιο επιτακτική, τα Publicπροχώρησαν στην δημιουργία τουπρογράμματος«Αλλάζω και Εξοικονομώ»,σε μια προσπάθεια για ποιοτικότερη ζωήστο σπίτι.

Τιείναι το πρόγραμμα «Αλλάζω και Εξοικονομώ»των Public

Τιείναι όμως το πρόγραμμα «Αλλάζω καιΕξοικονομώ»;

Πρόκειται για μια ιδιωτικήδράση των Public- δεν αφορά κάποιο κρατικόπρόγραμμα – με το οποίο ο καταναλωτήςμπορεί να αλλάξει τις ηλεκτρικές τουσυσκευές.

Μέσα από 10 διαφορετικές κατηγορίες και περισσότερα από 1.000 προϊόντα, ο καταναλωτής, μπορεί να αναβαθμίσει τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού του με νέα προϊόντα που θα κάνουν ποιοτικότερη τη ζωή του ενώ θα εξοικονομεί και χρήματα μακροπρόθεσμα, από την ενεργειακή αναβάθμισή τους.

Πέντε οφέλη για όσους επιλέξουν το πρόγραμμα «Αλλάζω και Εξοικονομώ» Καλύπτει πλήρη γκάμα 10 διαφορετικές κατηγορίες όπως Κλιματιστικά, Ψυγεία, Τηλεοράσεις, Πλυντήρια, Κουζίνες, Air Fryers, Σκούπες stick & robot αλλά και Smart Home ΕξοπλισμούςΠεριλαμβάνει Προσφορές και Δωροεπιταγή ανακύκλωσης έως 100€Οι αγορές μπορούν να γίνουν άτοκα χωρίς κάρτα και με έως 36 χαμηλές δόσειςΚαλύπτει Δωρεάν εγκατάσταση για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη ευκολίαΕπιπλέον επιστροφή αξίας στο νέο “Public + Wallet”. Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα ανταμοιβών “Public +” το οποίο πλέον προσφέρει προνόμια και επιστροφή αξίας στο Publicπορτοφόλι των πελατών.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες μπορούν για παράδειγμα να αγοράσουν τώρα άτοκα χωρίς κάρτα, κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης Α+++ με δωρεάν εγκατάσταση. Παράλληλα, θα επωφεληθούν από τη δωρεάν υπηρεσίας ανακύκλωσης της παλιάς συσκευής μαζί με κουπόνι έως 100€ για επόμενη αγορά. Το όφελος δεν σταματά εδώ. Θα λάβουν και επιστροφή αξίας 1% στο “Public + wallet” για επόμενη αγορά από οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων που είναι διαθέσιμη στο public.gr και στο δίκτυο καταστημάτων Public και στα μεγάλα καταστήματα “Public + home”.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Public, Πρωτοβουλία Αλλάζω, Εξοικονομώ,Public, protovoulia allazo, exoikonomo