Απόστολος Γκλέτσος: Πατρική και ιερή η δήλωση «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του που είχε συζητηθεί, ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», τον ΣΥΡΙΖΑ και τα λάθη που έκανε, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τον «θόρυβο» που είχε προκαλέσει με τη δήλωσή του «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»,

με τον ίδιο να εξηγεί: «Ήμουν δήμαρχος τότε, και μάθαινα διάφορα πράγματα. Με ρωτούσαν τότε και έλεγα ότι αυτή ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση».

«Κάποιοι “δημοσιογράφοι”χαμογελούσαν και πίστευαν ότι εγώ είχα κάποια ανάγκη να το πω αυτό. Δεν μερώτησε κανείς, μόνος μου το είπα, δεν είχα καμία ανάγκη, το έκανα για αυτά ταπαιδιά», συνέχισε.

«Δεν έχειπροχωρήσει η επαρχία στο θέμα αυτό καθόλου και είναι περίεργο, δεν μπορούν νακαταλάβουν, δεν ξέρω γιατί. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν, να μέμφεσαι τον άλλοεπειδή είναι μελαχρινός;», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ πρόσθεσε: «Μεγάλωσαπροοδευτικά, έτσι είναι ο πατέρας μου και η μάνα μου. Εγώ αυτά δεν τα διάβασα,τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου, μη σου πω και από τους παππούδεςμου. Το να κοροϊδεύεις κάποιον που του αρέσουν οι άνδρες είναι σαν νακοροϊδεύεις κάποιον επειδή γεννήθηκε μελαχρινός. Θα ήμουν 3-4-5 ετών όταν τοάκουσα».

ΑπόστολοςΓκλέτσος: Ο Κασσελάκης μάς παρουσιάστηκε αριστερός, και τελικά έγινε δεξιός

Σε άλλο σημείο τηςσυνέντευξής του ο Απόστολος Γκλέτσος άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ότι ήμουνκάποτε στο κόμμα δεν σημαίνει ότι του δίνω λευκή επιταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποιαπράγματα και τομές στην κοινωνική πολιτική. Ποιος του είπε του ΣΥΡΙΖΑ ναμαζέψει τόσα λεφτά για να τα βρει η επόμενη κυβέρνηση και να συγκεντρώσει 41%;Ήταν τεράστια τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ, με συγκλονιστικότερο το ότι έλεγε ότι θασκίσει τα μνημόνια και τελικά έφερε μνημόνια. Ήμουν υπέρ του να μη λες πράγματαπου δεν μπορείς να κάνεις», σημείωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Τον Αλέξη Τσίπρα τον συμπαθώ και τον πιστεύω. Ο Στέφανος Κασσελάκης, άλλα είπε και αυτός και στη μέση του καιρού τα άλλαξε άρδην. Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και τελικά έγινε δεξιό παιδί, με τον λόγο που έβγαλε στον ΣΕΒ και άλλα. Ό,τι και να είναι ο Τσίπρας, ό,τι και να είναι ο Κασσελάκης, ό,τι και να είναι ο Ανδρουλάκης, ο εχθρός του δυστυχισμένου λαού είναι ο Μητσοτάκης. Αυτή είναι η δική μου άποψη», πρόσθεσε ο ίδιος, λέγοντας ότι πλέον: «Θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάμε στα όργανα του κόμματος, και αν χρειαστεί και στη βάση, και εκεί θα λύσουμε τις διαφορές μας. Πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα ανατείλει».

ΑπόστολοςΓκλέτσος: Οι παπάδες είναι ένα επικερδέστατο επάγγελμα

Ο ΑπόστολοςΓκλέτσος ρωτήθηκε και για τη σχέση του με την εκκλησία.

«Είμαι πιστός με την έννοια του καλού, του κακού, του δίκαιου, και του άδικου, και όχι με την έννοια που δίνει η εκκλησία των παπάδων. Οι παπάδες είναι ένα πολύ καλό, ένα επικερδέστατο επάγγελμα. Υπάρχουν άγιοι άνθρωποι στο Άγιο Όρος, αλλά υπάρχουν και τεράστια λαμόγια. Πρέπει να υπάρχει η εκκλησία, γιατί είναι ένας μπούσουλας».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόστολος Γκλέτσος, Πατρική,apostolos gkletsos, patriki