Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξανδρο Ρήγα: Υπερόπτης, δεν έχει τρόπους και δεν σέβεται τους συναδέλφους του

Σε παλαιότερες δηλώσεις του για τον Αλέξανδρο Ρήγα, όπου τον είχε χαρακτηρίσει «ατάλαντο» και «φάλτσο», αναφέρθηκε ο Χρήστος Βαλαβανίδης μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Με αφορμή τη θεατρική του συνύπαρξη με τον Κώστα Αρζόγλου και τον Πάνο Σκουρολιάκο στην πολυβραβευμένη κωμωδία «Ήρωες» στο θέατρο «Από Μηχανής», ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, και θέλησε να ανασκευάσει, εν μέρει, αναφορικά με όσα είχε πει για τον Αλέξανδρο Ρήγα και

την παλαιότερη συνεργασία τους.

Ο ΧρήστοςΒαλαβανίδης, ωστόσο, έριξε, παράλληλα, νέα «καρφιά» προς τον ηθοποιό καισεναριογράφο, λέγοντας ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι «προσβλητικός και υπερόπτης».

ΧρήστοςΒαλαβανίδης: Ζητώ «συγγνώμη» που χαρακτήρισαν τον Αλέξανδρο Ρήγα «ατάλαντο»

«Τώρα πια ναι, αν δω τον Αλέξανδρο Ρήγα, θα τον χαιρετήσω. Μου έχει περάσει η τσαντίλα. Τον είπα ατάλαντο και φάλτσο. Φάλτσος νομίζω πως εξακολουθεί να είναι, δεν θα του έλεγα να πάει να τραγουδήσει στο θέατρο. Ταλέντο, όμως, έχει, το παίρνω, λοιπόν, πίσω και του ζητώ “συγγνώμη” για το “ατάλαντος”», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ταλέντο έχει,τρόπους όμως δεν έχει. Όταν θα μάθει να έχει τρόπους, θα του μιλήσω. Δενσέβεται τους συναδέλφους του, είναι προσβλητικός, υπερόπτης σε μεγέθη σαν τοδικό μου», πρόσθεσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης μιλώντας για τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Ήμουν πολύ φλερτατζής στο παρελθόν, πάντα. Μου αρέσει πολύ το φλερτ, ακόμα μου αρέσει. Φλερτ, όχι σεξουαλικό. Κατά κανόνα ήθελα να φλερτάρω ψηλές γυναίκες, όχι ότι δεν υπήρξαν και κοντές γυναίκες αντικείμενο του πόθου μου», ανέφερε ο ίδιος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρήστος Βαλαβανίδης, Αλέξανδρο Ρήγα, Υπερόπτης,christos valavanidis, alexandro riga, yperoptis