Δ.Χρυσικού: Το μήνυμα σε όσους κοιτούν την τομή από την επέμβαση στο σώμα της -«Την τιμώ και την ευχαριστώ...»

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε το απόγευμα της Κυριακής, 28/07, η Δώρα Χρυσικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας για πρώτη φορά την τομή των 40 εκατοστών στο σώμα της, μετά τη μάχη της με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά «Η Γη της Ελιάς», έχει μιλήσει δημόσια για τη δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία της και την οποία ανακάλυψε ενώ βρισκόταν σε διαδικασία εξωσωματικής, έχοντας αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο των ωοθηκών,

και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο δύσκολες επεμβάσεις.

Η ίδια περιγράφειότι νιώθει «ευγνωμοσύνη και περηφάνια γι’ αυτό το σημάδι που πλέον έχειχαραχτεί πάνω μου», ενώ, απευθυνόμενη σε όσους την κοιτούν αδιάκριτα,προσθέτει: «Αν δεν μπορείς να βλέπεις το σημάδι μου, χαμήλωσε το βλέμμα σου,εγώ το δικό μου έχω παλέψει πολύ για να το κρατώ ψηλά σε ένδειξη ευγνωμοσύνηςστο σύμπαν».

Δώρα Χρυσικού: «Αυτήτην τομή την τιμώ και την ευχαριστώ γιατί με κράτησε ζωντανή»

«Αυτή είμαι εγώκαι κάπου εκεί είναι και η τομή μου, αυτή η γραμμή περίπου 40 εκατοστών, αυτή πουκοιτούσαμε επίμονα, ήταν ό,τι χρειάστηκε να κάνουν οι γιατροί για να ζήσω. Τηνκουβαλάω εδώ και 3 χρόνια και 3 μήνες, με ευγνωμοσύνη και ταπεινότητα. Μέσα σεμια μέρα είδα το σώμα μου να αλλάζει , -τη ζωή όλη, δηλαδή- την είδα μέσα σ’αυτά τα 3 χρόνια να αλλάζει κι αυτή ώστε τώρα να μοιάζει σαν ένα χλωμό ποτάμιπου διαπερνάει κάθετα το κορμί μου, ισχνή ανάμνηση πια αλλά πάντα εκεί.

Εγώ κυρία μουαυτή την τομή την τιμώ και την ευχαριστώ γιατί με κράτησε ζωντανή και έχω κάνειτα πάντα για να αποδεχτώ την καινούργια πραγματικότητα που η ζωή έφερε στοδιάβα μου. Οπότε ούτε το αδιάκριτο βλέμμα σας, ούτε οι ψίθυροι σας όλοσυγκατάβαση και οίκτο, μπορούν να με κάνουν να νιώσω τίποτα άλλο εκτός απότιμή, ευγνωμοσύνη και περηφάνια γι’ αυτό το σημάδι που πλέον έχει χαραχτεί πάνωμου.

Κάθε χιλιοστό τουείναι η προσπάθειά μου να κρατηθώ στη ζωή, ο πόνος, η αγωνία, ο φόβος και ηαπόγνωση που γέννησε η νόσος· είναι όμως και υπενθύμιση ότι τα κατάφερα, η νίκητης επιστήμης, η θέληση και το πείσμα μου, η αξιοπρέπεια και το θάρρος μου ναμην καταρρεύσω, να κρατηθώ αισιόδοξη και μαχητική και να μπορέσω να μιλήσωανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας μου, βοηθώντας άλλους, ώστε κανέναςασθενής , -πρώην και νυν-, να μην ντραπεί επειδή κάποια αδιάκριτη δεν μπορούσενα ξεκολλήσει τα μάτια της από ένα σημάδι, όπως κάνατε εσείς σήμερα σε μένα. Ανδεν μπορείς να βλέπεις το σημάδι μου, χαμήλωσε το βλέμμα σου, εγώ το δικό μουέχω παλέψει πολύ για να το κρατώ ψηλά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στο σύμπαν»,έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δώρα Χρυσικού, δημοσιεύοντας μίαφωτογραφία με το μπικίνι της από κάποια παραλία.

Η εξομολόγηση της ηθοποιού προκάλεσε ένα κύμα αγάπης και υποστήριξης από τους followers της, οι οποίοι μοιράστηκαν τις δικές τους, αντίστοιχες εμπειρίες στα σχόλια, εκφράζοντας την αγάπη τους, αλλά και τον θαυμασμό τους στη Δώρα Χρυσικού για το σθένος της.  

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα